Onderwerp: Nieuws en Tips van Autobedrijf Huiskes

Het winterseizoen is weer aangebroken voorkom verrassingen
Welkom
Beste klanten,

Ook dit jaar was de “Huiskes Wintertestdag” van zaterdag 9 november weer een gezellig en een groot succes. Velen van u hebben de auto weer laten inspecteren voor de mogelijk strenge winter, zodat u deze periode veilig door kunt komen. Is het u niet gelukt om een inspectie te laten uitvoeren, neem dan even contact op. Wij maken graag nog even een gaatje vrij voor u!

Daarnaast gaan we richting het einde van het jaar en reiken wij traditioneel onze “Huiskes omslagkalender 2020” uit. Dus als u deze nog niet heeft, kom dan naar onze showroom. U kunt de kalender gratis bij ons ophalen.

In deze nieuwsupdate verder aandacht voor de top 5 uit de winterinspecties, boetes 2020, een nieuw soort pechgeval en zijn uw winter- of zomerbanden verzekerd?


Ik wens u veel leesplezier!

Bas Huiskes

Top 5 van onze monteurs na de winterscans
Even laten checken
Uit de diverse winterscans die we de laatste tijd hebben uitgevoerd, is gebleken dat auto’s het deze winter vooral op de volgende vijf punten kunnen laten afweten:
  • Accu: deze geeft te weinig spanning om te starten in de winter.
  • Bandenprofiel: de banden zijn te glad om veilig te rijden.
  • Verlichting: lampen zijn stuk of geven onvoldoende licht.
  • Koelvloeistof: deze kan bij vorst bevriezen.
  • Ruitenwissers: bladen zijn versleten of geven strepen.
Heeft u uw auto nog niet laten controleren en gaat u toch voor zekerheid? Maak dan snel een afspraak voor de winterscan.

Verkeersboetes 2020
nooit leuk
Boetebedragen voor verkeersovertredingen zijn in Nederland niet bepaald mals. Volgend jaar wordt het er ook niet beter op, want de bedragen gaan niet omlaag. De overheid kiest wederom voor een stijging, al zullen niet alle boetes verhoogd worden.

Volgens AutoRai stijgen de prijzen gemiddeld met 2,7 procent ten opzichte van vorig jaar. Dat houdt in dat de boetebedragen voor snelheidsovertredingen tussen de 1 en 10 euro stijgen.

Nieuws van onze verkopers:
Nieuw soort pechgeval

even op letten
Steeds meer auto’s hebben keyless entry. De autosleutel communiceert hierbij draadloos met de auto. Starten gaat niet door het omdraaien van de autosleutel, maar door het indrukken van een knop. Maar wat als de passagier die sleutel in zijn zak heeft en bijvoorbeeld wordt afgezet op Schiphol? De auto blijft dan gewoon rijden. Pas als de knop om het contact uit te schakelen is ingedrukt, zal er weer een sleutel nodig zijn om verder te rijden. Dan zult u dus terug moeten naar degene die de sleutel in zijn zak heeft óf u zult zonder te stoppen naar huis moeten rijden, waar de reservesleutel ligt.

Een oplossing is er niet voor. Het komt op discipline aan: ga niet achter het stuur zitten zonder een sleutel in uw zak.

Nog even profiteren
Profiteer nu tot wel
€ 1.750,- Voordeel op een
KIA PICANTO uit voorraad


Doe nu een gratis taxatie en ontvang een persoonlijk inruilvoorstel!
Tip van onze monteurs:
Zijn uw winter- of zomerbanden verzekerd?
Even controleren
Heeft u de winter- of zomerbanden thuis in de schuur opgeslagen, dan is het verstandig om te controleren of deze wel verzekerd zijn. Veelal wordt gedacht dat deze onder de inboedelverzekering vallen, maar dat is niet altijd het geval. Wanneer u de banden bij ons laat opslaan, zijn ze verzekerd tegen brand en diefstal.

Heeft u de winterbandenwissel nog niet ingepland? Maak dan nu een afspraak.

Autobedrijf Huiskes, klik hier voor onze website
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.