Onderwerp: Nieuws en Tips van Autobedrijf Huiskes

Voor maximaal rijplezier en veiligheid met uw auto.
Welkom bij Huiskes
Beste klanten,

We zijn alweer aangekomen bij onze laatste nieuwsbrief van 2019. Wij hopen dat de nieuwsbrieven u veel inspiratie en leesplezier hebben gegeven en zullen u volgend jaar weer voorzien van diverse informatie rondom ons bedrijf en de merken. Uiteraard staat het u vrij om op de nieuwsbrieven te reageren indien u dat van toegevoegde waarde vindt. Wij zullen dan rekening houden met uw reactie.

Wij bedanken u alvast voor het vertrouwen en gaan het nieuwe jaar in met 3 fantastische merken. Wij hopen u aankomend jaar weer van dienst te mogen zijn.

Namens al onze medewerkers wensen wij u hele fijne feestdagen en een gezond 2020.

Met vriendelijke groet,
Bas Huiskes

Op de dagen rond kerst en oud & nieuw hebben wij aangepaste openingstijden. Houdt u hier rekening mee als u ons een bezoek brengt?

Dinsdag 24 december sluiten wij om 17.00 uur.
Dinsdag 31 december sluiten wij om 17.00 uur. 
Ook op beide kerstdagen en op nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Donderdag 2 januari staan wij weer voor u klaar!

Tip van onze verkopers: 
De juiste stand
Het valt op dat veel automobilisten tijdens mistig weer de verkeerde of zelfs geen verlichting voerden. Een veel voorkomende oorzaak is dat de schakelaar van de verlichting op automatisch was gezet. Gevolg: geen verlichting of alléén dagrijverlichting aan de voorzijde. 

Oorzaak: de sensor op de voorruit detecteert geen mist. Dit kan dus zeer gevaarlijke situaties opleveren. Oplossing zet de schakelaar op dimlicht. Dan valt de auto van voren en van achteren het beste op.
De Suzuki S-Cross inruilactie
De Suzuki S-Cross is een veelzijdige en krachtige crossover met veel ruimte. Profiteer nu van € 2.000,- inruilvoordeel op de Suzuki S-Cross 1.4 Boosterjet. Dit uitzonderlijk scherpe inruilaanbod geldt alleen op voorraadmodellen, dus wees er snel bij!

PS. Niet op zoek naar een S-Cross maar naar een Vitara? > Bekijk de Vitara inruilactie
Zo voorkomt u beperkt zicht
Niets is zo storend als beslagen autoruiten. Laat daarom die natte paraplu niet op de achterbank liggen voor de volgende regenachtige dag! Vochtige spullen veroorzaken namelijk condens. Datzelfde geldt voor een natte regenjas, of de vochtige zwemkleding van uw (klein)kinderen. Ook op die manier voorkomt u beslagen autoruiten. Tevens is het zaak om regelmatig de binnenkant van de ruiten goed schoon te maken met een ontvettend reinigingsmiddel.
Nieuws van onze monteurs:
Even een kerstmarkt bezoeken in Duitsland

In Duitsland moet de auto voorzien zijn van banden die geschikt zijn voor de weersomstandigheden: rij dus op de juiste banden, in Duitsland als het winter is of wordt. Winterbanden of all season met winteraanduiding zijn verplicht bij winterse omstandigheden, dit betekent bij ijzel, gladheid door sneeuw of sneeuwmodder en gladheid door ijs- of rijpvorming.

Heeft u de winterbanden nog niet onder uw auto? Laat ze monteren of schaf een set aan.

Autobedrijf Huiskes, klik hier voor onze website
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.