Onderwerp: Nieuwsupdate van Autobedrijf Huiskes

Wij zijn open om uw mobiliteit te garanderen.
U bent welkom bij Huiskes
Beste klanten,

Fijn dat wij u weer kunnen voorzien van een nieuwe nieuwsbrief. Wij hopen dat het goed gaat met u en uw naasten. De wereld is de laatste weken erg veranderd en we moeten de richtlijnen allemaal goed in acht nemen, zodat we snel weer kunnen gaan opbouwen.

Met ons gaat het naar omstandigheden ook goed. Vele klanten maken gebruik van de service die wij aanbieden, waardoor wij rustig door kunnen werken om uw veiligheid te waarborgen. Uiteraard houden wij ons hierbij aan strenge voorzorgsmaatregelen voor uw en onze gezondheid.

Daarnaast kunnen wij u vermelden dat wij per 1 april 2020 Autobedrijf van Zummeren in Schaijk hebben overgenomen. Dit hebben wij gedaan om onze diensten en service nog meer uit te breiden. Hierdoor kunnen wij u nog meer keus aanbieden bij Autobedrijf Huiskes. Over de exacte invulling zullen wij u nog nader berichten.

Veel leesplezier, pas goed op uzelf en zorg voor elkaar.

Met vriendelijke groet,
Bas Huiskes

#Zorgheldenauto
Wij steunen de 
#zorgheldenauto 
actie 
Doe ook mee via 
Autobedrijf Huiskes heeft en Kia Picanto ingezet voor Anko Blijenberg.
Elke zorgheld moet zorgeloos naar het ziekenhuis/werkplek kunnen reizen. Daarom steunen wij de actie #zorgheldenauto.

Het nut van een interieurfilter, zeker nu het lente is
Het interieurfilter filtert de van buiten aangezogen verontreinigde lucht en laat schone lucht door. Vet, stof, pollen en vuil blijven op het filter achter. Na verloop van tijd is het filter verzadigd en kan het geen, of te weinig, lucht meer doorlaten. Dit kunt u herkennen aan:
  • Het sneller dan normaal beslaan van de ruiten.
  • De ruiten kunnen moeilijk vrijgehouden worden van condens.
  • De ventilatiestroom vermindert.
  • Er ontstaat een onplezierige geur in de auto.
Bij een te sterke vervuiling van het interieurfilter zet de aanjager extra druk op het filter. De doorstroming van schone lucht is dan minimaal. Eens per 6 maanden (of om de 15.000 kilometer) dient het interieurfilter in uw auto vervangen te worden. Maak een afspraak voor de controle van uw interieurfilter.

Extra inruilbonus
In de maand mei zijn de Huiskes occasions extra scherp geprijsd en daarbovenop ontvangt u €500,- extra inruilbonus! In deze coronatijd zijn wij ook op afstand bereikbaar en kunnen wij desgewenst via videobellen de occasions aan u demonstreren. Een persoonlijke afspraak maken kan natuurlijk ook. Neem dan contact met ons op.
Bij mooi weer kan uw auto doelwit zijn
De tijd dat vogels uw auto weer als doelwit gaan zien, komt er ook weer aan. Als er vogelpoep op uw autolak zit dan kunt u deze het beste direct verwijderen. Als vogelpoep te lang op de autolak blijft zitten dan vreet deze zich namelijk in de lak en kunnen lakbeschadigingen en doffe plekken ontstaan. Gebruik veel water en een zachte doek om de poep te verwijderen. 
Autobedrijf Huiskes, klik hier voor onze website
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.