Onderwerp: Nieuwsupdate van Autobedrijf Huiskes

Handige tips, leuke weetjes en interessante feiten.
U bent welkom bij Huiskes
Beste klant,

De wereld is de laatste weken erg veranderd, maar heel langzaamaan begint het gewone leven weer op te starten. Kinderen kunnen weer naar school en mogen weer gaan sporten. Het openbaar vervoer gaat ook weer meer rijden. De NS zet meer treinen in, alleen denkt men na over een nieuwe invulling en meer ruimte per persoon.

In landen om ons heen horen en zien we dat er steeds meer auto's worden gekocht om de individuele vrijheid te behouden en minder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. Ook wij merken dat mensen een voorkeur hebben voor individuele mobiliteit. Vele klanten maken gebruik van de services die wij aanbieden, waar wij natuurlijk ontzettend blij mee zijn.

Fijn ook dat we u deze maand weer kunnen voorzien van een nieuwsbrief. Dit keer met handige tips, leuke weetjes en interessante feiten rondom de auto.

Wij wensen u veel leesplezier. Pas goed op uzelf en zorg voor elkaar!

Bas Huiskes
2e Pinksterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur
Kia lanceert sportieve GT-Line Editions
van Picanto en Rio
De Picanto en Rio zijn er nu ook als GT-Line Edition. De nieuwste uitvoeringen van de bestsellers van Kia combineren de luxe van de DynamicLine met de sportieve looks van de GT-Line. Beide modellen zijn per vandaag te bestellen en komen met een productvoordeel tot € 1.350.
Steenmarters en autoschade
De steenmarter zorgt op steeds meer plaatsen voor overlast, zo ook in de auto. Als er een steenmarter onder de motorkap zit, is bijna geen enkele kabel veilig voor zijn beten. Doorgeknaagde slangen kunnen ook leiden tot het weigeren van de remmen, wat levensgevaarlijk is. Juist nu de auto’s langer stilstaan!

Steenmarters zijn te verjagen door het monteren van een marteralarm. Wilt u dit ook, neem dan contact met ons op.

Gaat de verzekeringspremie van mijn auto omlaag?
Door de maatregelen van de overheid is het minder druk in het verkeer. Dat heeft een positieve invloed op de verkeersveiligheid en verkeersongevallen. De exacte impact daarvan op het aantal schadeclaims dat bij autoverzekeraars binnenkomt, is nog niet bekend. Het Verbond van Verzekeraars heeft nog geen cijfers van het aantal schadeclaims op de autoverzekering van de afgelopen weken. Veel verzekeraars geven ook aan dat het nog te vroeg is om die balans op te maken. Of de verzekeringspremie omlaag gaat, is dus (nog) niet bekend.
AircoCheck voor uw veiligheid
Wordt uw airco niet meer zo koel als voorheen? Een tekort aan koudemiddel kan ertoe leiden dat de compressor beschadigd raakt. De kosten van de reparatie kunnen hierdoor hoog oplopen! U kunt dit simpel voorkomen door jaarlijks een airco-onderhoudsbeurt te laten uitvoeren.

Ruikt u een muffe geur zodra u de airco aanzet? Na verloop van tijd hechten bacteriën en schimmels zich in het systeem die deze muffe lucht veroorzaken. Niet fris, én niet goed voor uw gezondheid! Maak een afspraak voor airco-onderhoud.

Autobedrijf Huiskes, klik hier voor onze website
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.