Onderwerp: Nieuws van Autobedrijf Huiskes

Autorijden zonder onderhoud is als leven zonder eten.
U bent welkom bij Huiskes
Beste klant,

Dit keer alles over het onderhoud van uw auto. Goed onderhoud is belangrijk, een 'gezonde' auto is tenslotte een optimaal presterende auto. Tijdens een onderhoudsbeurt worden zaken grondig gecontroleerd en waar nodig worden onderdelen vervangen. Naast het garanderen van de betrouwbaarheid van de auto zijn er nog meer redenen waarom onderhoud belangrijk is.

Wij wensen alle mensen die carnaval vieren, naar de sneeuw gaan of vakantie hebben heel veel plezier!

Met vriendelijke groet,
Bas Huiskes

Onderhoudsintervallen anders dan bij APK
APK is niet elk jaar, onderhoud is wel elk jaar. Een auto moet voor het eerst gekeurd worden als deze vier jaar oud is, daarna twee keer om de twee jaar en vervolgens om het jaar. Dit schema wordt 4-2-2-1 genoemd en is geldig voor personenauto's met een benzine- of elektromotor. Als de personenauto voorzien is van een diesel-, gas- of andere motor dan is het 3-1-1 schema van toepassing. Dus de eerste keer na drie jaar, vervolgens om het jaar.

Het is niet zo dat u het onderhoud ook op basis van dit schema kunt aanhouden. Onderhoud vindt elk jaar plaats. Uw auto moet immers door weer en wind zijn werk doen.

Om het u makkelijk te maken
Het reserveren van een werkplaatsafspraak gaat bij ons heel eenvoudig. U kunt in de werkplaatsplanning kijken, een dag kiezen en zelf online een werkplaatsafspraak plannen. Hierdoor kunt u dag en nacht een afspraak maken. Mocht u nog vragen hebben of een medewerker willen spreken dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
2 nieuwe actiemodellen bij Suzuki
De Select- en Stijl-uitvoeringen van de 
Vitara en S-Cross zijn tijdelijk in prijs verlaagd.
De Vitara
de S-Cross
Klein materiaal: wat houdt dit in? 
Tijdens het onderhoud of reparatie worden verschillende materialen gebruikt, van smeermiddelen, bouten en moeren tot isolatietape en ty-raps. Dit zijn geen standaard onderdelen van de auto en hebben dan ook geen artikelnummer. Daarom plaatsen we dit onder de verzamelnaam 'klein materiaal' op de factuur.
Waarom onderhoud aan uw auto?
Een onderhoudsbeurt gaat verder dan een zomer- of wintercheck. Uw auto wordt volgens fabrieksvoorschriften gecontroleerd. De onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, worden gecontroleerd en indien nodig vervangen. Maar ook zaken als verborgen foutmeldingen in de software worden gecontroleerd. Zo gaat u met maximale zekerheid op pad. Daarnaast heeft een goed en aantoonbaar onderhouden auto een betere inruilwaarde.

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt, maak dan een afspraak.

2 nieuwe actiemodellen bij Suzuki
De Select- en Stijl-uitvoeringen van de 
Vitara en S-Cross zijn tijdelijk in prijs verlaagd.
de S-Cross
De Vitara
Autobedrijf Huiskes, klik hier voor onze website
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.