Onderwerp: Nieuws en Tips van Gert-Jan

Geen onderhoud aan uw brommobiel is als leven zonder eten.
U bent meer dan welkom
Nieuwsbrief februari 2020
Beste klant,

Dit keer alles over het onderhoud van uw brommobiel. Goed onderhoud is belangrijk, een 'gezonde' 
brommobiel is tenslotte een optimaal presterende brommobiel. Tijdens een onderhoudsbeurt worden zaken grondig gecontroleerd en waar nodig worden onderdelen vervangen. Naast het garanderen van de betrouwbaarheid van de brommobiel zijn er nog meer redenen waarom onderhoud belangrijk is.

Wij wensen u veel leesplezier!
Namens Mobiliteitscentrum JE-ES
 >> Let op: maandag 24 februari GESLOTEN i.v.m. carnaval <<
Digitaal factureren heeft de toekomst. 
Voor u en ons. Wij stappen over.
gemak, snelheid en minder fouten
Er is tegenwoordig steeds meer sprake van digitalisering en veel bedrijven stappen over op correspondentie in digitale vorm. Ook Mobiliteitscentrum JE-ES zal de facturen digitaal gaan versturen. Voor u als klant betekent deze verandering dat u onze facturen niet langer in papieren vorm ontvangt, maar digitaal per e-mail.

Er zijn meerdere redenen waarom wij hebben gekozen voor de overstap naar digitale facturering. Ten eerste speelt het milieu hierbij een grote rol. Doordat er minder papier gebruikt zal worden, wordt het milieu minder zwaar belast. Bovendien kunt u de factuur direct digitaal opslaan waardoor de factuur sneller en gemakkelijker te raadplegen is.

U kunt uw e-mailadres, waarop u de digitale factuur in de toekomst wilt ontvangen, aan ons doorgeven via info@je-es.com of via 0162-371397. Mocht u de facturering toch liever in papieren vorm blijven ontvangen, dan horen wij dit graag van u. 

Waarom onderhoud aan uw brommobiel?
maximale zekerheid
Een onderhoudsbeurt gaat verder dan een zomer- of wintercheck. Uw brommobiel wordt volgens fabrieksvoorschriften gecontroleerd. De onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, worden gecontroleerd en indien nodig vervangen. Maar ook zaken als verborgen foutmeldingen in de software worden gecontroleerd. Zo gaat u met maximale zekerheid op pad. Daarnaast heeft een goed en aantoonbaar onderhouden brommobiel een betere inruilwaarde.

Is uw brommobiel toe aan een onderhoudsbeurt, maak dan een afspraak.


Wat vond u van uw bezoek aan onze garage?
Google Reviews
Klantentevredenheid, daar gaan wij voor! Zou u ons op Google willen beoordelen? We horen het graag!

Om het u makkelijk te maken
eenvoudig en snel
Het reserveren van een werkplaatsafspraak gaat bij ons heel eenvoudig. U kunt in de werkplaatsplanning kijken, een dag kiezen en zelf online een werkplaatsafspraak plannen. Hierdoor kunt u dag en nacht een afspraak maken. Een van onze medewerkers zal contact met u opnemen om de werkzaamheden te bespreken. U ontvangt vanzelfsprekend vooraf een prijsopgave.

Kom langs voor een proefrit
Heb je Facebook, vergeet dan niet onze pagina te liken
Klein materiaal: wat houdt dit in?
wat is het eigenlijk?
Tijdens het onderhoud of reparatie worden verschillende materialen gebruikt, van smeermiddelen, bouten en moeren tot isolatietape en ty-raps. Dit zijn geen standaard onderdelen van de brommobiel en hebben dan ook geen artikelnummer. Daarom plaatsen we dit onder de verzamelnaam 'klein materiaal' op de factuur.

In onze volgende nieuwsbrief aandacht voor de banden: 
‘slechts 4 vlakjes met het wegdek’. Mis deze niet!
Keuze van Gert-Jan
rood, diesel, automaat
Op zoek naar een brommobiel? Bekijk dan deze Aixam CROSSLINE Premium Vision.

Van 2016  3.500 km  Prijs € 10.750,-

Kom langs en laat een offerte maken. Een proefrit maken is geen enkel probleem. Bel 0162-371397 dan zetten we de auto voor u klaar.

Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

/ Bel ons via 0162-371397 of stuur uw vraag via ons Contactpagina

Met vriendelijke groet,
Gert-Jan Schapendonk


De Slof 1-5107 RH- Dongen
Tel: 0162-371397