Onderwerp: Nieuwsupdate van Autobedrijf Huiskes

Hoe gaat Autobedrijf Huiskes om met het Coronavirus?
U bent welkom bij Huiskes
Beste klanten,

Het voorjaar staat weer voor de deur en de winterbanden kunnen weer gewisseld worden voor de zomerbanden. De airco kan langzamerhand weer een standje kouder. Uiteraard wordt u voor deze zaken nog een keer benaderd door ons. Kunt of wilt u hier niet op wachten, neem dan contact met ons op en wij plannen een afspraak voor u in.

Dan zult u denken, zijn de autobedrijven van Huiskes wel open tijdens deze coronacrisis? Ik kan u geruststellen! Wij gaan onverminderd door met onze dienstverlening, maar uiteraard onder strenge aangepaste omstandigheden. Zo doen wij alles volgens de voorschriften van het RIVM. Iedere medewerker is daarvan op de hoogte.

Indien u twijfelt, neem dan gerust contact met ons op om uw vragen te stellen. Zo hebben wij een extra haal- en brengservice, zodat u niet per definitie in uw auto naar ons hoeft te komen als u dat niet wenst.

Heeft u interesse in een proefrit in verband met de aanschaf van een andere auto, maar durft u niet naar ons te komen? Ook dan zullen wij geheel vrijblijvend met de auto van uw keuze naar u toe komen.

Het is zowel uw, als ons belang dat we samen gezond door deze vervelende periode heen komen.

Ik wens u veel plezier met deze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,
Bas Huiskes

De bandenwissel kan weer plaatsvinden
Zoals bekend, presteert een winterband het beste bij lage temperaturen of op een besneeuwd wegdek. Bij warm weer is een winterband juist nadelig; bij een noodstop bijvoorbeeld is de remweg op een droog wegdek aanzienlijk langer. Bij temperaturen boven de 7 graden is juist een goede zomerband geschikt. Ook als u rijdt op een nat wegdek.

Kortom, laat u niet verleiden tot het doorrijden op winterbanden en kies voor veiligheid door op zomerbanden verder te gaan.


Tip: Pas in uw persoonlijke klantenomgeving de status aan: Heeft u winterbanden, dan kunnen we u namelijk een mail sturen gericht op het wisselen van de banden. 
Online bereikbaarheid
Bent u geïnteresseerd in of heeft u vragen over onderdelen, het plannen van een werkplaatsafspraak, een occasion of een nieuwe auto? Dan staan wij via WhatsApp, per e-mail en uiteraard telefonisch voor u klaar! Nadat u een informatieverzoek heeft ingediend zullen wij zo snel als mogelijk contact met u opnemen voor bijvoorbeeld:

✔️ Het online plannen van een werkplaatsafspraak
✔️ Het online bestellen van onderdelen
✔️ Een online offerte
✔️ Een online taxatie

✔️Een proefrit aan huis (met de gepaste maatregelen)
We komen bij u thuis

Naast dat wij online beschikbaar zijn voor al uw vragen gaan wij nog een stap verder. Bijvoorbeeld een contactloze proefrit aan huis, een taxatie van uw auto terwijl deze voor uw deur staat en het afleveren van uw auto aan huis behoren tot de mogelijkheden. Indien u hier interesse in heeft, kunt u dit tijdens het online contact aangeven. Samen kijken we naar de mogelijkheden die het beste bij u passen!

Suzuki Private lease
Met Suzuki Private Lease rij je een nieuwe Swift vanaf € 258,- per maand* of een nieuwe Ignis vana € 257,-. Dat is inclusief alles! Je betaalt alleen nog benzine.
Laat uw APK niet verlopen
Moet uw auto binnen 1 maand APK gekeurd worden, voorkom dat de APK van uw auto verloopt. Een niet APK gekeurde auto is niet verzekerd en u loopt het risico op een boete.

Plan daarom gewoon de afspraak in.

Jongeren Bedrijvendag 2020
Op 18 februari hebben drie enthousiaste groepen van het Hooghuis ZuidWest en Mondriaan College in Oss mogen ontvangen in het kader van de Jongeren Bedrijvendag. De leerlingen hebben dmv een rondleiding, quiz en praktijkbeleving een indruk kunnen krijgen van Autobedrijf Huiskes B.V.

Hopen zo een bijdrage te kunnen leveren aan het maken van een profielkeuze, wij vonden het weer een leuke en leerzame dag.

Autobedrijf Huiskes, klik hier voor onze website
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.