Onderwerp: Nieuwsbericht van Gert-Jan

Handige tips, leuke weetjes en interessante feiten.
U bent meer dan welkom
Nieuwsbrief mei 2020
Beste klant, 

De wereld is de laatste weken erg veranderd, maar heel langzaamaan begint het gewone leven weer op te starten. Kinderen kunnen weer naar school en mogen weer gaan sporten. Het openbaar vervoer gaat ook weer meer rijden. De NS zet meer treinen in, alleen denkt men na over een nieuwe invulling en meer ruimte per persoon.

In landen om ons heen horen en zien we dat er steeds meer brommobielen worden gekocht om de individuele vrijheid te behouden en minder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. Ook wij merken dat mensen een voorkeur hebben voor individuele mobiliteit. Vele klanten maken gebruik van de services die wij aanbieden, waar wij natuurlijk ontzettend blij mee zijn.

Fijn ook dat we u deze maand weer kunnen voorzien van een nieuwsbrief. Dit keer met handige tips, leuke weetjes en interessante feiten rondom uw brommobiel.

Wij wensen u veel leesplezier. Pas goed op uzelf en zorg voor elkaar!


Namens Mobiliteitscentrum JE-ES
De banden lopen leeg
de juiste bandenspanning
Door het coronavirus en de bijbehorende maatregelen zijn we meer aan huis gebonden en blijft de brommobiel langer stilstaan. Het is dan ook belangrijk dat de bandenspanning goed in de gaten gehouden wordt. Wij kunnen deze veilig en makkelijk voor u controleren. Maak even een afspraak en rijd bij ons langs. U kunt in uw brommobiel blijven zitten. Een juiste bandenspanning zorgt voor:
  • Meer veiligheid. Zachte banden hebben tot gevolg dat uw brommobiel minder grip heeft op het asfalt. Dit betekent een langere remweg en een hogere slipkans en dus meer kans op schade (of erger).
  • Lager brandstofverbruik. Voldoende lucht in de banden zorgt voor een lager brandstofverbruik.
  • Minder slijtage. Te zachte banden leiden tot verkeerde slijtage, waardoor de banden een kortere levensduur hebben.
Gaat de verzekeringspremie van mijn brommobiel omlaag?
Impact niet bekend
Door de maatregelen van de overheid is het minder druk in het verkeer. Dat heeft een positieve invloed op de verkeersveiligheid en verkeersongevallen. De exacte impact daarvan op het aantal schadeclaims dat bij autoverzekeraars binnenkomt, is nog niet bekend. Het Verbond van Verzekeraars heeft nog geen cijfers van het aantal schadeclaims op de autoverzekering van de afgelopen weken. Veel verzekeraars geven ook aan dat het nog te vroeg is om die balans op te maken. Of de verzekeringspremie omlaag gaat, is dus (nog) niet bekend. 
Wat vond u van uw bezoek aan onze garage?
Google Reviews
Klantentevredenheid, daar gaan wij voor! Zou u ons op Google willen beoordelen? We horen het graag!

Tips en tricks voor het wassen en poetsen van uw brommobiel
Als een professional
  1. Was eerst de brommobiel en ga dan pas poetsen om krassen in de lak te voorkomen.
  2. Was bij warm weer vroeg in de ochtend of later in de avond. Water verdampt namelijk erg snel als de lak warm is. Dit laat lelijke watersporen achter op de lak.
  3. Begin de poetsbeurt met een cleaner als u de brommobiel nog niet eerder heeft gepoetst. Alleen op deze manier kunt u ingetrokken vuil en krasjes uit de lak verwijderen. Gebruik een cleaner niet te vaak, omdat deze een polijstende werking heeft!
  4. Breng de cleaner met een schone doek of speciale pads aan op de lak en laat het dan even (niet te lang!) drogen. Wrijf de cleaner met een andere doek uit totdat de lak gaat glanzen. Werk in kleine stukjes en verkijk je niet op het werk!
  5. Breng na het polijsten de waxlaag dun(!) en met kleine ronddraaiende bewegingen aan. Even laten drogen en daarna uitwrijven. Vouw gedurende het uitpoetsen de doek regelmatig om, zodat u steeds met een schoon oppervlak werkt. Het uitwrijven is klaar zodra de lak mooi en diep glanst.
Wilt u uw brommobiel professioneel laten reinigen, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Kom langs voor een proefrit
Heb je Facebook, vergeet dan niet onze pagina te liken
Accessoires die je al lang vergeten bent
Vroeger
Er zijn van die accessoires voor de brommobiel, die je al jaren niet meer ziet, maar vroeger mateloos populair waren. We zetten er 33 op een rij.
Keuze van Gert-Jan
44.200 km
Op zoek naar een tweedehands brommobiel? Bekijk dan deze Aixam Roadline SL.

Bouwjaar 2009  Prijs € 6.450,-

Kom langs en laat een offerte maken. Een proefrit maken is geen enkel probleem. Bel 0162-371397 dan zetten we de brommobiel voor u klaar.

Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

/ Bel ons via 0162-371397 of stuur uw vraag via ons Contactpagina

Met vriendelijke groet,
Gert-Jan Schapendonk


De Slof 1-5107 RH- Dongen
Tel: 0162-371397