Onderwerp: Bespaartips van Autobedrijf Huiskes

Het jaar om te besparen op uw autokosten.
U bent welkom bij Huiskes
Beste klant,

De eerste nieuwe modellen van het jaar zijn weer afgeleverd aan tevreden klanten. De kop is eraf en we zijn weer begonnen aan een mooi nieuw jaar vol nieuwe initiatieven. Zo zullen we dit jaar weer met een aantal nieuwe of vernieuwde modellen van onze merken komen. Welke dit zijn, houden wij natuurlijk nog even geheim. U hoort van ons als het zover is!

We vertrouwen erop dat wij u ook dit jaar weer mogen vermaken met nieuws, tips en actualiteiten van ons bedrijf.

Veel leesplezier en graag tot in onze showroom!


Met vriendelijke groet,
Bas Huiskes

Geld besparen door de bandenspanning te controleren
De juiste bandenspanning is erg belangrijk. We geven u 3 redenen:
  1. Meer veiligheid. Zachte banden hebben tot gevolg dat uw auto minder grip heeft op het asfalt. Dit betekent een langere remweg en een hogere slipkans en dus meer kans op schade (of erger).
  2. Lager brandstofverbruik. Voldoende lucht in de banden zorgt voor een lager brandstofverbruik.
  3. Minder slijtage. Als uw banden 20% te zacht zijn, dan verkort u de levensduur met een kwart. In plaats van 50.000 kilometer rijdt u dan nog maar 40.000 kilometer met een set banden.
Twijfelt u aan de spanning van uw autobanden? Laat deze dan even controleren, u kunt hier zo voor langsrijden. Tip: Vergeet ook niet uw reservewiel te controleren.

Handig en overzichtelijk
Vanaf nu hebben wij een speciale Suzuki actiepagina.
Zorg dat ze recht staan
Een aanvaring van de wielen met een stoeprand of bijvoorbeeld een kuil in de weg kan ervoor zorgen dat de wielen niet langer goed uitgelijnd zijn onder de auto. Dit heeft tot gevolg dat de banden niet alleen schuin afslijten, maar ook sneller verslijten.

In de praktijk zien we dat de uitlijning vaak niet meer binnen de marges is bij auto’s die meer dan 60.000 km hebben gereden. Maak daarom een afspraak om de uitlijning van uw auto te laten controleren en voorkom extra slijtage aan de banden en hogere brandstofkosten.

Bespaar niet op olie
De kwaliteit van olie neemt af als deze lange tijd in de motor zit. Om uw auto in goede staat te houden, is het essentieel dat de olie op tijd ververst wordt. De vloeistof neemt namelijk deeltjes op van inwendige en uitwendige vervuiling, waardoor het oliefilter verzadigd raakt van alle verontreinigingen.

Bij een onderhoudsbeurt verversen wij altijd de olie en vervangen wij het filter. Geen onderhoudsbeurt, maar alleen olie verversen? Dat kan ook! U kunt altijd even vragen of de olie gecontroleerd kan worden.

De waarde van uw auto
Wist u dat u zelf invloed heeft op de waarde van uw auto? Zorg dat:
  • Uw auto volgens fabrieksschema wordt onderhouden.
  • Uw auto met regelmaat gewassen wordt.
  • Deze op tijd wordt voorzien van, of aangevuld met, nieuwe vloeistoffen.
  • De reservesleutel niet zoek raakt.
  • Het instructieboekje aanwezig is.
Uiteraard zijn kleine en grote schades ook van invloed op de waarde van uw auto. Wilt u weten wat uw auto waard is?

Autobedrijf Huiskes, klik hier voor onze website
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.