Onderwerp: Nieuws van Slot Letselschade

Sporten is gezond | Kunststukje | Deel uw ervaringen
Letselschade


SLOT LETSELSCHADE 
UW LETSELSCHADE ADVOCAAT
Geachte relatie,

Met deze nieuwsbrief willen wij graag een aantal zaken onder uw aandacht brengen, waaronder hersenletsel bij sporters. 'Sporten is gezond', zo wordt gesteld. In het algemeen is dat waar, maar bij sommige sporten helaas niet. Ook aandacht voor een kunststukje in de medische wereld en als laatste uw mening.

Ik wens u veel leesplezier.


Met vriendelijke groet,

Coen de Koning

Hersenletsel bij sporters
Hersenletsel
Sporten is gezond, zo wordt gesteld. In het algemeen is dat waar, maar bij sommige sporten helaas niet. Van boksen was al heel lang bekend dat je ernstig hersenletsel op kunt lopen. Ook bij de 'harde' sporten als rugby en American Football werd het verband al eerder gelegd. De lijst met ex-NFL-spelers bij wie hersenletsel is vastgesteld blijft groeien.
Grote teen op plek van afgehakte duim
Artsen hebben een Britse schoenmaker die bij een bedrijfsongeval zijn duim verloor een van zijn grote tenen als alternatieve vinger gegeven. De man kreeg de teen aangezet tijdens een operatie in het ziekenhuis van de Engelse stad Sutton-in-Ashfield.
Deel uw ervaringen
Wij hechten veel waarde aan wat u van ons vindt. Daarom zijn wij gestart met Google reviews. Google wordt door velen van u gebruikt. Wilt u uw ervaringen met ons delen, dan kan dat via onderstaande button. 
Veelgestelde vragen

Om u van dienst te kunnen zijn hebben we alle veel gestelde vragen 
over het onderwerp letselschade verzameld.
SLOT LETSELSCHADE
UW LETSELSCHADE ADVOCAAT
Montaubanstraat 2B  3701 HP Zeist
T 030 20 81 103 E info@slotletselschade.nl
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.