Onderwerp: Nieuwsupdate van Autobedrijf Huiskes

Jubileummaand bij Auto Huiskes 12,5 jaar
U bent welkom bij Huiskes
Beste klanten,

Wat gaat de tijd snel…..

1 oktober 2008 opende ik de deuren aan de Obrechtstraat 1 in Oss. Als Achterhoeker was ik wel eens langs Oss gereden via de toen nog A50, maar nog nooit een stap op de Osse bodem gezet.
Na 12,5 jaar ondernemen in het Osse, heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. We zijn met ons hele gezin helemaal gesetteld hier in Brabant.

In 2008 begonnen als singel Mitsubishi Dealer met 2 monteurs een receptionist en mijn vrouw aan mijn zijde. Vol vertrouwen de toekomst in. Van deze medewerkers werken er nog steeds 2 naast mijn zijde waar ik enorm trots op ben dat we dit zo met elkaar hebben opgebouwd. Na 2 jaar kwam Kia aan boord en na 10 jaar Suzuki.

Nu anno 2021 telt ons bedrijf 40 medewerkers inclusief onze 2e vestiging in Schaijk Huiskes van Zummeren waar we erg trots op zijn om het plaatje compleet te maken voor de toekomst. Wilt u het hele verhaal lezen? Ga dan verder met het lezen van deze speciale jubileum nieuwsbrief.

Veel leesplezier!

Met hartelijke groet,

Bas Huiskes
Auto Huiskes bestaat 12,5 jaar:
‘De klant is koning bij ons’

Bas Huiskes
Auto Huiskes is 12,5 jaar gevestigd in Oss. Een interview met Bas Huiskes over keihard werken, kansen zien en pakken en over groeien om klaar te zijn voor de toekomst. “Eerlijk en transparant zijn en klanten altijd willen helpen, dat zit in ons DNA”, aldus de ambitieuze ondernemer die trots op Oss is. “Ik vind het erg fijn om in Oss te ondernemen.”
12,5 jaar Mitsubishi Dealer
12,5 jaar dealer
Met trots zijn wij al 12,5 jaar dealer van Mitsubishi dealer en wij hebben dit gevierd met een overheerlijke taart!
Medewerker van het eerste uur
Vanaf het eerste uur
Iemand die er in 2008 bij was en er nog steeds met veel plezier werkt, is eerste monteur Peter van den Bergh. “In de crisis voor jezelf beginnen en dan zo groeien met je bedrijf. Knap dat Bas het aandurfde en respect voor zijn inzet. Bij ons is de werksfeer uitstekend. Iedereen die er werkt, heeft dezelfde motivatie. We willen de auto keurig bij de mensen afleveren.
Tevreden klant
en dus tevreden klanten
Wick den Ridder uit Berghem is al vele jaren een tevreden klant van Auto Huiskes. “De klant is hier koning. Als je binnenkomt, voel je je direct thuis. Je kunt er een kopje koffie drinken en een praatje houden, echt op z’n Brabants. Ik heb een band met de mensen opgebouwd. En als er een probleem is? Dan wordt alles netjes opgelost.” De woorden van Wick en vele andere klanten zijn het mooiste compliment voor Auto Huiskes. Huiskes: “Klanten komen hier graag, daar doen we het voor.
Jubileum bingokaart
Huiskes is jarig en trakteert! Wij hebben fantastische prijzen te winnen! 
Ga naar onze social media kanalen en doe mee!
doet u mee
Klik op het pictogram om direct naar onze social media kanalen te gaan.
Onze jubileum acties
onze acties
Alle jubileum aanbiedingen op 1 pagina:
Uiteraard ook de acties van Kia, Suzuki en Mitsubishi
Autobedrijf Huiskes, klik hier voor onze website

Autobedrijf Huiskes B.V.
Parallelweg 5
5349 AD OSS
T 0412-634006 E info@autohuiskes.nl

U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.