Onderwerp: Nieuws van Gert-Jan

AIXAM PRO | Pas op! | Gevonden.
Nieuwsbrief mei 2019
de essentiële dagelijkse partner
COMBINEER HET NUTTIGE MET HET AANGENAME
Het AIXAM PRO-assortiment is ideaal voor professionele logistieke operaties; transporteren van goederen, laden, lossen en multi-drop transporttoepassingen. Beschikbaar in D-TRUCK (diesel motor) en e-TRUCK (elektrische motor).

Aanpassing van de openingstijden op zaterdag:
vanaf 1 januari 2019 open van 9.00 uur - 12.00 uur

Tas op de bijrijdersstoel? Dat is geen goed idee!
Zet u uw handtas ook vaak op de bijrijdersstoel? Dat is geen goed idee: vooral bij vrouwen wordt de handtas nog weleens uit de auto gestolen. Soms zelfs terwijl u achter het stuur zit! U staat bijvoorbeeld rustig voor het stoplicht te wachten en ineens slaat iemand de ruit in en pakt uw tas van de passagiersstoel. Zet uw handtas liever - uit het zicht - achter de passagiersstoel. U voorkomt hiermee een hoop ellende.

Heeft u ruitschade? Neem dan even contact met ons op.


Kom langs voor een proefrit
Zoek de verschillen
Ook dit komen wij onderweg tegen. Een Brommobiel gevonden in een schuur. Na veel schoonmaken en poetsen kwam er een hele mooie brommobiel naar voren. Denkt u dat wil ik ook, laat het even weten dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
Heb je Facebook, vergeet dan niet onze pagina te liken
Leegrijden tot de laatste druppel
doe het niet!
Is dat verstandig? Nee, het is niet slim om de brandstoftank tot de laatste druppel leeg te rijden. In brandstof kan vuil en vettigheid zitten dat zich op de bodem van de tank verzamelt. Net als bij wijn zit er onder in de tank bezinksel van de brandstof, maar ook andere resten. Als het niet op tijd wordt bijgevuld, wordt dit residu opgeslurpt door de brandstofpomp en dat kan voor grote schade zorgen.
Heb jij de Aixam-App al?
Heeft u hem al
AIXAM mobo (mobility organiser) is de leukste assistent voor het beheer van het onderhoud van je auto en het contact met AIXAM. Het enige wat je zelf moet doen, is rijden. De App kan zowel in de App Store van Apple, als in de App store van Google worden gedownload.

Keuze van Gert-Jan
Op zoek naar een occasion? Bekijk dan deze Aixam COUPE GTI. Kom langs en laat een offerte maken.

Een proefrit maken is geen enkel probleem.

Bel 0162-371397 dan zetten we de auto voor u klaar.


Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

/ Bel ons via 0162-371397 of stuur uw vraag via ons Contactpagina

Met vriendelijke groet,
Gert-Jan Schapendonk


De Slof 1-5107 RH- Dongen
Tel: 0162-371397