Onderwerp: Nieuws van Gert-Jan

Ster in voorruit | Interieurfilter | Polisvoorwaarden en meer.
Nieuwsbrief februari 2019
Sterren horen aan de hemel, niet in uw voorruit!
Bent u een steentje tegengekomen en heeft u nu een ster in uw voorruit? Kom dan snel bij ons langs en laat de ster geen scheur worden. Door de warmte van de verwarming en de kou buiten kan uw ruit verder scheuren.

Laat uw ruit gratis controleren door onze vakkundige monteurs en indien nodig repareren. Een beschadiging tot de grootte van een 2-euromunt kan meestal gratis worden gerepareerd. Het vervangen van uw voorruit doen wij natuurlijk ook, maar dat kost u uw eigen risico en mogelijk no-claim korting. Wacht dus niet te lang.

Aanpassing van de openingstijden op zaterdag:
vanaf 1 januari 2019 open van 9.00 uur - 12.00 uur

Geschiedenis van de accu deel 2
Er moet nog veel gebeuren. Zo moet nog wel het een en ander worden geregeld om elektrische auto´s tot een succes te maken. Ze moeten nog gebruiksvriendelijker en veiliger worden, er moeten betere accu's komen en er zal een netwerk van oplaadpunten beschikbaar moeten zijn.

Momenteel wordt onderzoek gedaan naar de ‘heilige graal’ onder de accu’s. De meeste daarvan zijn van lithium-ion, maar een uitvinding die ‘Ryder battery’ heet, maakt gebruik van twee koolstofdelen. De beloofde voordelen zijn enorm: twintig keer sneller opladen, betere actieradius en stukken goedkoper. Het onderzoek loopt nog, maar de vooruitzichten lijken er op dat dit wellicht de ‘gamechanger’ zou kunnen zijn. 

Kom langs voor een proefrit
Noodnummer instellen op de smartphone
Je hoopt het natuurlijk nooit, maar mocht u om wat voor reden dan ook een ongeluk krijgen dan willen de hulpdiensten graag uw familie of vrienden inlichten. Is uw telefoon vergrendeld met een code dan kunnen de hulpdiensten uw contacten niet bekijken. Gelukkig is er een oplossing voor Android en iPhone toestellen. Ook bij verlies van de telefoon kan zo'n functie handig zijn. Wij laten u zien hoe het werkt.

Heb je Facebook, vergeet dan niet onze pagina te liken
Ook dit kan een monteur tegenkomen
Wielmoeren die omgekeerd tegen de velg aan gedraaid zijn. Dit ontdekte de monteur van een collega-autobedrijf toen de klant aangaf dat zijn auto niet lekker reed. De klant had zelf de zomerbanden naar winterbanden gewisseld en de wielmoeren niet op de juiste manier aangedraaid. Dit is gevaarlijk, omdat de wielmoeren zo gemakkelijker los kunnen gaan. Ook worden de wielen hierdoor niet goed gecentreerd op de bouten.

Heeft u uw banden onlangs zelf gewisseld en bent u er niet 100% zeker van dat dit goed is gebeurd, rij dan direct bij ons langs. We controleren het gelijk voor u.

Goedkoper wil niet altijd zeggen beter
De polisvoorwaarden van autoverzekeringen kunnen flink van elkaar verschillen. Het is goed om in de polisvoorwaarden te letten op de hoogte van uw no-claimkorting en de invloed van schade, diefstal of vandalisme hierop. En hoe hoog is de no-claimkorting na een jaar schadevrij rijden? Verder is het belangrijk om na te gaan of u een eigen risico heeft en of er een nieuwwaarderegeling geldt. Dit laatste is van belang als uw auto geheel nieuw is en u de eerste eigenaar bent.
Heb jij de Aixam-App al?
Heeft u hem al
AIXAM mobo (mobility organiser) is de leukste assistent voor het beheer van het onderhoud van je auto en het contact met AIXAM. Het enige wat je zelf moet doen, is rijden. De App kan zowel in de App Store van Apple, als in de App store van Google worden gedownload.

Keuze van Gert-Jan
Op zoek naar een occasion? Bekijk dan deze Aixam City Minauto Access. Kom langs en laat een offerte maken.

Een proefrit maken is geen enkel probleem.

Bel 0162-371397 dan zetten we de auto voor u klaar.


Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

/ Bel ons via 0162-371397 of stuur uw vraag via ons Contactpagina

Met vriendelijke groet,
Gert-Jan Schapendonk


De Slof 1-5107 RH- Dongen
Tel: 0162-371397