Onderwerp: Nieuwsupdate van Bas Huiskes

De scholen beginnen | Na de vakantie | Inbranden | Geen combinatie | Het gaat nog even door.
Welkom namens Bas Huiskes
Beste klanten,

Ik hoop dat iedereen heeft genoten van de vakantieperiode. Voor de meesten zit de vakantie er weer op. We kunnen er weer fris tegenaan, de scholen zijn weer gestart en het normale ritme wordt weer opgepakt.

In deze nieuwsupdate aandacht voor (klein)kinderen, tips voor na de vakantie én tips tegen inbranden wat lakschade tot gevolg kan hebben.

Ik wens u veel leesplezier!

Bas Huiskes
Voor als de scholen binnenkort beginnen
Heeft u uw (klein)kind al uitgelegd wat de dode hoek inhoudt? Duidelijker dan op deze foto kunt u een dode hoek bij een vrachtwagen niet aantonen.

Dit is het zicht mét alle bekende spiegels (dode hoek, trottoir- en frontspiegel). Alle personen op de foto zijn NIET zichtbaar voor de chauffeur. Iets om over te hebben met uw (klein)kind als ouder, opa of oma.

Tips voor na de vakantie
Bent u weer terug van vakantie? Lees dan deze tips van onze monteur.
  • Check bij terugkomst de bandenspanning van uw auto. Een juiste bandenspanning is veiliger en scheelt al snel 5-10% brandstof.
  • Haal de dakkoffer en/of dakdragers snel van de auto af. Dit scheelt al gauw 10% in de brandstofkosten.
  • Haal zware spullen uit de auto na de vakantie, ook dit scheelt in het brandstofverbruik.
  • Check of de verlichting nog 100% in orde is. Veiligheid voor alles!
Wilt u de bandenspanning laten controleren of uw verlichting laten repareren? Rij dan even langs of maak een afspraak.


Schade door inbranden
Let erop dat u insecten niet te lang op de lak laat zitten. Net als bij vogelpoep bevat het bloed/sap van insecten zuren. Door de brandende zon kunnen insecten schade veroorzaken aan de lak. Verwijder dus altijd zo snel mogelijk de insecten van uw auto. Naast dat een besmeurde voorruit er niet uitziet, is het ook nog eens gevaarlijk. De ruitenwissers en ruitensproeiervloeistof veranderen de voorruit tot een troebel oppervlak wat voor slecht zicht zorgt.

Zomer en regen, geen fijne combinatie
Goed zicht begint met een schone ruit. Snel even al die vliegjes eraf halen en daarna is er helemaal niets meer te zien. Herkent u dit? Zorg dat de conditie van de ruitenwissers in orde is! Om goed zicht te garanderen, is het verstandig om uw ruitenwissers regelmatig te controleren en bij slijtage te vervangen. Check ook gelijk de ruitensproeiervloeistof. Kom even langs, dan controleren wij het direct voor u.
De Kia Zomerdeals gaan door, uw voordeel!
Voel jij de vibe van de Kia Zomer Hits? Doe een gratis taxatie en scoor dé hit van deze zomer: een nieuwe Kia. Tijdelijk profiteer je van voordeel tot € 1.250,- én maak je kans op een swingende prijs. Dat klinkt toch als muziek in je oren? Ontdek direct wat jouw kenteken waard is!
Autobedrijf Huiskes, klik hier voor onze website
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.