Onderwerp: Nieuwsupdate van Bas Huiskes

Oss op Wielen | Voorkomen Anders tanken | Laagstaande zon
Welkom namens Bas Huiskes
Beste klanten,
 
De maand oktober breekt weer aan. Traditioneel zijn we de eerste zondag van oktober open in verband met het jaarlijkse evenement “Oss op Wielen”, dit jaar gehouden op 6 oktober.

U bent van harte welkom in een van de twee showrooms. U leest het goed;  twee showrooms! Naast Mitsubishi en Kia zijn wij vanaf 1 september ook merkdealer van Suzuki en hebben het Dealerschap overgenomen van Autobedrijf John Boekelder. Onze Suzuki locatie is gevestigd aan de Singel 1940-1945 in Oss. Met deze uitbreiding van onze activiteiten kunnen wij u nog beter van dienst zijn en proberen wij altijd iets aan te bieden wat u zoekt. 

Uiteraard is onze website hierdoor ook vernieuwd. Wij hebben inmiddels meer dan 100 occasions met uitgebreide garantie op voorraad. Neemt u rustig een kijkje op www.autohuiskes.nl

Graag tot ziens in een van onze showrooms!

Ik wens u veel leesplezier!

Bas Huiskes
Zondag 6 oktober: vertrouwd lokaal kopen bij Oss op Wielen
We koppelen als organisatiecomité Oss op Wielen ook dit jaar ‘lokaal’ als rode draad aan het evenement. Lokaal ondernemen betekent niet alleen een warme band onderhouden met de klanten, maar ook mobiliteitsvoorzieningen in Oss aanbieden en de betrokkenheid bij de branche versterken. Bij wijze van spreken om de hoek zaken doen.
Voorkom een whiplash, gebruik de hoofdsteun op de juiste manier!
Veel automobilisten hebben hun hoofdsteun niet goed afgesteld. Hierdoor is de kans op nekletsel of een whiplash bij een achteraanrijding behoorlijk groot. Om dit te voorkomen is het belangrijk de hoofdsteun hoog genoeg én dicht bij het hoofd af te stellen. Het risico op een whiplash bij een aanrijding wordt zo significant kleiner.

De bovenkant van de hoofdsteun moet ongeveer gelijk staan met de bovenzijde van uw hoofd. De ondergrens is net boven oorhoogte. De afstand tussen hoofd en hoofdsteun moet zo klein mogelijk zijn, in ieder geval minder dan 10 cm, maar bij voorkeur minder dan 4 cm.

U kunt altijd bij ons langsrijden dan kijken we voor de zekerheid even met u mee.

Euro 95 wordt E10 op 1 oktober
Veel van de 6,8 miljoen Nederlandse automobilisten met een benzineauto hebben nog geen benul, maar per 1 oktober zal uit minstens de helft van de vulpistolen die nu euro 95 of een premium geven, E10 stromen.

Het verschil tussen euro 95 en E10: waar euro 95 (E5) maximaal 5 procent duurzame bio-ethanol bevat, wordt bij E10 het dubbele bijgemengd. Meer bio-ethanol leidt tot minder CO2-uitstoot van benzine.
Laagstaande zon in de herfst
Heerlijk dat herfstzonnetje! Maar let op: de zon kan je ook verblinden in de auto, omdat hij nu zo laag staat. Het rijden is niet alleen vermoeiend, maar een laagstaande zon is ook nog eens levensgevaarlijk. Een paar tips:
  • Zet een zonnebril op, het liefst één met gepolariseerde glazen.
  • Houd de ruiten schoon, vuil en krasjes maken het zicht alleen maar slechter.
  • Zet de dimlichten aan. Verlichting maakt je beter zichtbaar, ook bij laagstaande zon.
  • Rij met aangepaste snelheid, zeker in de buurt van kruisingen en op andere onoverzichtelijke plekken.
Autobedrijf Huiskes, klik hier voor onze website
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.