Onderwerp: Nieuwsupdate van Bas Huiskes

Jongeren Bedrijven dag | Vraag van een klant | Bandenwissel | APK Steekproef | Concept by KIA
Welkom namens Bas Huiskes
Beste Klanten,

De Carnaval is weer achter de rug, de ski’s kunnen weer worden opgeborgen, en de winterbanden kunnen weer worden gewisseld. De lente staat weer voor de deur en we hopen op een mooi voorjaar. Kijkt u er ook weer naar uit?

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!
Met tevredenheid kijken wij terug op de 4e Jongeren Bedrijvendag. 1335 leerlingen en 250 begeleiders vonden hun weg naar ruim 110 organisaties in Oss en omgeving waar zij gastvrij werden ontvangen.

Uiteraard heeft Autobedrijf Huiskes haar deuren ook opengezet. Een leerzame en waardevolle dag voor de leerlingen van 2 vmbo, 3 havo en vwo die op dit moment bezig zijn met het maken van hun profielkeuze waarmee zij een eerste richting geven aan hun vervolgopleiding en latere loopbaan. Jong geleerd is oud gedaan!

Veel leesplezier


Bas Huiskes
Jongeren bedrijvendag 2019
Mijn naam is Kenny van Valkengoed. Voor mijn opleiding AD marketing en Sales op de Avans Hogeschool ’s-Hertogenbosch loop ik 20 weken stage bij Autobedrijf Huiskes. Een onderdeel van deze stage is het presenteren van deze Jongeren Bedrijvendag. Ik vond het een zeer leerzame dag en interessant om met deze leerlingen mijn ervaringen te kunnen delen.
Vraag van een klant:
Wat controleren jullie allemaal bij de APK?

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Tijdens de APK beoordeelt de keurmeester uw auto op: 
  • Verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.
  • Milieu: uitstoot van uitlaatgassen.
  • Registratie: kilometerstand, het voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof.
Is uw auto toe aan de APK? Maak dan eenvoudig online uw APK afspraak. 

Het is er weer tijd voor de: Bandenwissel
We gaan weer starten met de wissel van winterbanden naar de zomerbanden. Plan nu uw afspraak online, makkelijk en snel. Onze tip: Rijd niet door op winterbanden! Uw remweg wordt langer, de brandstofkosten stijgen en de slijtage van de banden is hoger.
De APK steekproef, niet altijd leuk voor als u blijft wachten
Wij keuren uw auto voor de APK. Wanneer uw auto is gekeurd door de APK keurmeester dan wordt uw auto afgemeld. Op dat moment bestaat er een kans dat we een steekproefkeuring kunnen verwachten van het RDW. Wij zijn dan verplicht om de auto 90 minuten te laten staan. Wij begrijpen dat dit vervelend is voor de wachtende klant!
EEN OPWINDENDE CONCEPT CAR: IMAGINE BY KIA
Kia presenteert tijdens de autoshow in Geneve een opwindende concept car met volledig elektrische aandrijving: Imagine By Kia. Meer dan een afbeelding kunnen we u niet laten zien. We houden u via de nieuwsbrief uiteraard op de hoogte van het laatste nieuws.
Autobedrijf Huiskes, klik hier voor onze website
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.