Onderwerp: Nieuwsupdate van Bas Huiskes

Paasweekend | Connected | Krassen | Niesaanvallen
Welkom namens Bas Huiskes
Beste Klanten,

En zo is het alweer bijna Pasen. Heeft u even geen inspiratie voor 2e paasdag? Geen probleem wij zijn geopend. Heeft u al andere plannen dan wensen wij u hele fijne paasdagen. Uiteraard hebben we deze keer ook een aantal tips voor u. 

Veel leesplezier


Bas Huiskes
Huiskes Paasweekend
Autobedrijf Huiskes is 2e paasdag geopend van 11.00-17.00 uur.

Naast de nieuwe modellen van Kia en Mitsubishi kunt u ook ons aanbod occasions komen bekijken. Uiteraard is er lekkers bij de koffie, vermaak voor de kinderen en de traditionele grabbelton.


Maak van jouw Kia een Connected car
Kia heeft iets nieuws: jouw Kia van de jongste generatie kun je nu omtoveren tot een echte Connected Car. Via MijnKia App krijg je dan allerlei extra info: kilometerstand, actieradius, of hij op slot staat. Je kunt zelfs zien wáár hij staat. Dat kan nu al voor de nieuwe Picanto, Rio, Stonic, Ceed en Ceed Sportwagon, Niro, e-Niro, Sportage en Optima.
Deukje of krasjes
Heeft uw auto schade, krassen, bumperschade, kleine of grote deuken. Neem je groene kaart mee en kom even bij ons langs voor een vrijblijvende prijsopgaaf!
Voorkom niesaanvallen door hooikoorts in de auto
Als je tijdens het rijden niest dan rijd je ongeveer 14 meter met gesloten ogen. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Om het niesen te verminderen, is het zeker aan te raden om de filters van het airconditioning- of ventilatiesysteem regelmatig te vervangen. Ook het sluiten van de ramen en het instellen van de recirculatiestand bij de airconditioning helpt. Als laatste is het verstandig het interieur van de auto regelmatig te reinigen om de allergenen te verwijderen én tijdens het rijden een zonnebril te dragen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een check van uw ventilatiesysteem.

Autobedrijf Huiskes, klik hier voor onze website
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.