Onderwerp: Nieuws en Tips van Bas Huiskes

Wij wensen u fijne feestdagen en veel veilige kilometers
Welkom namens Bas Huiskes
Beste klanten,

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van 2018. Een moment om bij stil te staan dat we niet zonder elkaar kunnen. Daarom zijn wij dit jaar gestart met de nieuwsbrief om uw als gewaardeerde klant op de hoogte te houden van wat er binnen ons bedrijf afspeelt en om u daarnaast te voorzien van auto relevante informatie.

2018 is voor ons autobedrijf een goed jaar geweest, waarbij maar liefst 3 van onze personeelsleden Abraham en Sarah hebben mogen ontmoeten. Om ons 10-jarig jubileum van het autobedrijf te vieren, zijn wij met het voltallige team afgereisd naar de Kia fabriek in Slowakije om te kijken hoe de nieuwe Kia’s worden gebouwd. Dit was een hele mooie inspirerende ervaring!

Wij willen u als team van harte bedanken voor uw vertrouwen dat u in 2018 in ons heeft gehad en wij hopen dat wij u in 2019 weer in goede gezondheid van dienst mogen zijn.

Fijne feestdagen en een gezond en veilig 2019!

Kent u de verkeersregels nog?
De kennis van verkeersregels is bij veel Nederlanders zo ver weggezakt dat Veilig Verkeer Nederland (VVN) een uitlegwebsite heeft gemaakt die daar verandering in moet brengen. Slaagt u voor de opfriscursus?

Rijden bij gladheid wat tips
Ongeschonden op je bestemming aankomen, is wat iedereen wil. Daarom hebben we een aantal tips voor wanneer u met sneeuw of gladheid de weg op moet.
  • Houd afstand en kijk ver voor u uit. 
  • Daarnaast is het van belang om niet te hard op te trekken, ook al heeft u winterbanden. De banden moeten wel grip krijgen op de ondergrond. 
  • Ga rustig een bocht in. Ook hier is er een grens voor wat winterbanden aankunnen. 
  • En als laatste, zorg dat u de winterbanden er op tijd onder heeft zitten.
Nog geen winterbanden? Neem dan contact met ons op.

 
Verlichting tijdens mist
Ook in deze tijd van het jaar kan het soms behoorlijk mistig zijn. Weet u wanneer de mistverlichting aangezet kan worden en wat de regels ook alweer zijn?
  • Als door sneeuwval of mist (dus niet bij regen) het zicht minder is dan 50 meter mag je het mistachterlicht aan doen. Dit mag zowel binnen als buiten de bebouwde kom.
  • Mistlicht aan de voorzijde van de auto mag branden als het zicht door regen, sneeuwval of mist ernstig wordt belemmerd. Er is sprake van ernstig belemmeren als het zicht minder is dan 200 meter.
Denkt u er ook weer aan om deze verlichting uit te zetten? Het is namelijk erg verblindend voor uw tegenliggers als er geen sprake is van een bovenstaande situatie.

 
Autobedrijf Huiskes, klik hier voor onze website
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.