Onderwerp: Begin 2019 goed en profiteer nog van het Kia Picanto belastingvoordeel uit 2018

Wij zijn Trots | Steenslag u kunt er wat aan doen | Onze inkoop uw voordeel | Dagrijverlichting
Welkom namens Bas Huiskes
Wij zijn trots om dit te mogen doen
Een goed begin van 2019! Recent een mooie Kia Sorento mogen leveren aan rolstoeltafeltennisser Gerald van Grunsven en daarmee een bijdrage geleverd met het behalen van de paralympische spelen in Tokyo 2020. Succes Gerald! Www.geraldvangrunsven.nl
Steenslag, er is wat aan te doen
Elke winter hebben veel automobilisten last van steentjes op het wegdek door kapotgevroren en losliggend asfalt. Door voldoende afstand te houden kunt u voorkomen dat deze steentjes tegen de voorkant van uw auto of voorruit komen. Ook kunt u, in verband met opspringende steentjes, het rijden achter een vrachtwagen beter vermijden. U voorkomt zo een lagere inruilwaarde van uw auto.

Wij kunnen steenslag bewerken in onze eigen werkplaats. Heeft u daar vragen over, neem even contact met ons op.

Begin 2019 goed en profiteer nog van het 
Wij hebben nog enkele Kia Pianto’s bij besteld om u als gewaarde klant te kunnen laten profiteren van veel voordeel. Het voordeel kan oplopen tot maar liefst € 2.700,-!!

De Kia Picanto verrast je in elk opzicht. Een modern en sportief design, slimme features en compact zonder klein te zijn. Dé perfecte auto voor avonturen van ieder formaat. Ontdek de best verkochte auto in zijn klasse zelf! Uw voordelen:
  • Snel rijden
  • Uw voordeel kan oplopen tot € 2.700,-
  • Private Lease mogelijk
  • Scherpe inruilprijzen
Meer weten? Laat uw auto taxeren of maak een proefrit en laat de Picanto u overtuigen.
Let op met dagrijverlichting: zet uw lampen aan bij mist!
Veel automobilisten weten niet dat het voeren van alléén dagrijverlichting bij regen en mist niet voldoende is. Bestuurders gaan er vaak van uit dat de standaard automatische verlichting de achterverlichting laat branden. Echter, alleen bij auto's die na 30 januari 2015 hun typegoedkeuring hebben gekregen, moeten tegenwoordig de achterlichten tegelijkertijd met de dagrijlichten branden. Bij alle andere auto’s branden de achterlichten niet automatisch wanneer de dagrijverlichting aan staat!

Heeft u vragen over de verlichting van uw auto, rij even langs of neem dan contact met ons op.
Autobedrijf Huiskes, klik hier voor onze website
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.