Onderwerp: Nieuws en Tips van Bas Huiskes

Heeft u extra ruimte nodig? | 10 november is het zover | Bandenwissel | Rijdt u al Mono?.
Welkom namens Bas Huiskes
Bedankt,

We hebben veel felicitaties mogen ontvangen, zowel online als bij ons in de showroom. Nogmaals bedankt hiervoor, we waarderen het zeer.

Ik wens u veel plezier met het lezen van deze nieuwsupdate!
Bas Huiskes
Extra ruimte nodig?
Henry van Zwam denkt graag met u mee
Stel uw vraag en Henry help u graag verder
Heeft u een verhuizing, tijdelijk een auto nodig(shortlease) of een ruimere auto voor een weekendje weg? Het kan allemaal bij Autobedrijf Huiskes. Dat is ook de reden dat we het  besluit genomen om auto’s te gaan verhuren zodat we daarmee tegemoet te komen aan de veranderende mobiliteitsbehoeften.

Door de samenwerking met Autohopper kunt u rekenen op betrouwbaarheid, beschikbaarheid en een scherpe prijs. Heeft u een vraag neem dan contact op met 
Henry van Zwam de contactpersoon voor de Autohopper! Bel 0412-634006 of mail: autohopper@autohuiskes.nl en stel uw vraag.
Zaterdag 10 november 2018
de traditionele Huiskes testdag van 9.00 en 16.00 uur.

Komt u ook, u kunt zich hier aanmelden
Het is tijd voor de bandenwissel
In het najaar kan het weer plotseling omslaan naar regen, kou of sneeuw. Zorg er daarom voor dat u op tijd uw zomerbanden wisselt naar winterbanden. Bladeren op de weg en heftige regenval zorgen voor gevaarlijke situaties en extra slipgevaar. Ga goed voorbereid op weg. Bij temperaturen onder de 7°C presteren winterbanden nu eenmaal beter dan zomerbanden. En dat is veiliger!
 
MONO rijden doet u dat al
Voor uw veiligheid
MONO rijden is ongestoord onderweg zijn, zonder afleiding van de telefoon. MONO rijden kan op verschillende manieren. Het makkelijkst is als u uw telefoon zo instelt, dat u automatisch tijdens het rijden geen meldingen ontvangt. Dan bent u in één keer MONO. Bekijk de site hoe u dit kunt doen voor uw telefoon, zo kunt u ongestoord op weg. Daarnaast voorkomt u ook schades aan uw auto of aan anderen.
Autobedrijf Huiskes, klik hier voor onze website
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.