Onderwerp: Acties, Nieuws en Tips van AutoFirst Eriton

Top 5 | Ook dat is geen probleem | Gratis accucontrole | Keuze van Wietze
Winterscan
Top 5 reparatieadvies uit de winterscans
Uit de winterscans van de afgelopen jaren is gebleken dat auto’s het in de winter vooral op de volgende vijf punten kunnen laten afweten:
  1. Accu: deze geeft te weinig spanning om te starten in de winter.
  2. Bandenprofiel: de banden zijn te glad om veilig te rijden.
  3. Verlichting: de lampen zijn stuk of geven onvoldoende licht.
  4. Koelvloeistof: deze kan bij vorst bevriezen.
  5. Ruitenwissers: de bladen zijn versleten of geven strepen.
Heeft u uw auto nog niet laten controleren, maar wilt u toch voor zekerheid gaan? Maak dan snel een afspraak voor de winterscan.
Monteurs zijn up to date
U hoeft niet bang te zijn
Auto’s veranderen, zo ook onze monteurs. Vroeger was het afstellen van een auto een kwestie van een schroevendraaier en een goed gehoor en de auto liep weer als een zonnetje. Tegenwoordig zit in elke auto een computer en sluiten we de auto aan op een testkast. Allemaal goed te doen, maar de tijd staat niet stil.

Ook de moderne auto's zijn behoorlijk veranderd. Onze monteurs zijn inmiddels opgeleid tot hightech monteurs die ook de bekende hybride en plug-in auto's kunnen onderhouden en repareren. Dus overweegt u een hybride of plug-in aan te schaffen en wilt u bij ons in onderhoud blijven, dan is dat geen enkel probleem. U bent meer dan welkom!

Winterbandenwissel
Winterbanden, op tijd wisselen is wel zo slim
De herfst is in volle gang. De herfstvakantie is voorbij, er is veel blad op de weg, regen én er is kans op vorst. Als u uw winterbanden nog niet heeft laten monteren, maak dan snel een afspraak.

Bij een temperatuur van 7 graden Celsius of lager zijn winterbanden veiliger dan zomerbanden.


Nu bij een bandenwissel een gratis Accucontrole!
Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 8,7! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
 
Keuze van Wietze: VW Move up!
De keuze van
Op zoek naar een andere auto? Bekijk dan bijvoorbeeld deze VW 1.0 MOVE UP! BLUEMOTION Prijs € 9.500,- van 2016.

Kom langs en laat een offerte maken. Proefrit maken geen enkel probleem. Bel 058-2663633, dan zetten we de auto voor u klaar. 
Boetes in 2019
De boetes in 2019
Het kabinet heeft besloten de tarieven van verkeersboetes te verhogen met 1,7%. In de praktijk komt dit neer op een verhoging van € 5,- voor boetes onder de € 100,- en een verhoging van € 10,- voor boetes boven de € 100,-. De veelbesproken administratiekosten die in 2018 nog werden verhoogd naar € 9,- zullen gelijk blijven in 2019.
Check uw verlichting
Loop eens een rondje om de auto
De wintertijd is weer ingegaan. Tijdens de ochtend- en avondspits rijden we de komende periode weer vaak in het donker. Goede verlichting is dan van groot belang! Zet daarom alle verlichting aan en loop eens een rondje om de auto. Denk ook aan het mistachterlicht en de knipperlichten.

Een lampje laten vervangen, is goedkoper dan € 140,- boete. Rij gewoon even bij ons langs, we doen het direct voor u. 

LikeTwitterForward
Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.