Onderwerp: Nieuwsupdate van Bas Huiskes

Eerste Nieuwsupdate is een feit | Van het 1e uur | Bandenhotel | Oss op Wielen.
het is een feit
Beste klant,

Welkom op de eerste nieuwsupdate van Autobedrijf Huiskes.
Na 10 jaar bouwen aan ons bedrijf zijn we nu zover dat we u heel graag maandelijks willen voorzien van informatie. Tien jaar geleden - u leest het goed! - op precies 1 oktober 2008 opende ik de deuren van Autobedrijf Huiskes aan de Obrechtstraat 1 in Oss. Toen alleen met het merk Mitsubishi en sinds 2012 ook als Kia dealer voor Oss en omgeving.

Er is veel gebeurd in de afgelopen 10 jaar, waaronder de verhuizing in 2013 naar onze huidige locatie, de Parallelweg 5 in Oss. Daarnaast ontwikkelt de mobiliteitsbranche zich in een razend tempo. Zo ook ons bedrijf en daar willen wij u graag deelgenoot van maken. Dit zullen we doen in de vorm van een maandelijkse nieuwsupdate van ons autobedrijf.

En ja, wie jarig is trakteert! Als u in de maand oktober naar onze showroom komt, ontvangt u een kleine attentie van een van onze medewerkers.

Ik wens u veel plezier met het lezen van de nieuwsupdates!
Bas Huiskes

Van het 1e uur
Monteur Peter van de Bergh
Monteur 1e uur
Peter is vanaf 2008 autotechnicus bij Autobedrijf Huiskes. Peter vertelt:

“Ik heb goede herinneringen aan het 1e gesprek met Bas in Hotel Nuland. Na een paar maanden werd ik 50 en dit werd gevierd met een gigantische grote Abraham voor het pand. Ik vind het mooi om te zien hoe Bas het in 10 jaar tijd allemaal heeft opgebouwd.
De heer en mevrouw Nederpelt
Klant 1e uur
Dat zijn o.a. Theo en Corrie Nederpelt uit Oss. Wij hebben ze uitgenodigd voor een kopje koffie om eens te vragen hoe ze de afgelopen 10 jaar als klant van Autobedrijf Huiskes hebben ervaren. Theo vertelt:

“Vanaf het eerste moment heb ik mij hier thuisgevoeld. Ik rijd al meer dan 40 jaar Mitsubishi.


Ons bandenhotel voor u
Speciaal voor u
Met de herfst voor de deur, dalen de temperaturen. Antwan van de Pol staat weer klaar voor het monteren van de winterbanden. Wist u trouwens dat in veel gevallen uw winter- en zomerbanden thuis of in eigen beheer niet verzekerd zijn. Bij ons in het bandenhotel zijn ze voor een reële waarde verzekerd tegen brand en diefstal.

Heeft u een vraag over ons bandenhotel, neem dan even contact op.
Oss op Wielen
Wij zijn ook open
Oss op Wielen is HET jaarlijks terugkerende auto-evenement voor Oss e.o. Vele acties en volop vertier voor jong en oud. Autobedrijf Huiskes opent uiteraard zijn deuren en heten u van harte welkom.

Tot snel op zondag 7 oktober a.s.!
Autobedrijf Huiskes, klik hier voor onze website
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.