Onderwerp: Nieuwsupdate van AutoFirst Eriton

Brandstoffen krijgen extra informatiesticker | Rijdt u al duurzaam?
Winterbandenwissel
Wanneer de winterbanden eronder?
In het najaar kan het weer plotseling omslaan naar regen, kou of sneeuw. Zorg er daarom voor dat u op tijd uw zomerbanden wisselt naar winterbanden. Bladeren op de weg en heftige regenval zorgen voor gevaarlijke situaties en extra slipgevaar. Ga goed voorbereid op weg. Bij temperaturen onder de 7°C presteren winterbanden nu eenmaal beter dan zomerbanden. En dat is veiliger!
Duurzaamheid auto
Duurzaam autorijden
Milieubewust rijden noemen we ook vaak ‘het nieuwe rijden’. Door op de juiste manier te rijden, zorgt u voor minder CO2 uitstoot. Behalve dat het goed is voor het milieu, kunt u er ook nog eens flink geld mee besparen.

Een paar tips voor duurzaam autorijden:
  • Zorg voor de juiste bandenspanning.
  • Schakel op het juiste moment.
  • Laat op tijd onderhoud uitvoeren.
  • Rijd minder korte stukjes.
Vallend blad
De blaadjes kunnen best lastig zijn
De dagen worden korter, het is eerder donker en de kans op een flinke bui neemt toe. Daarnaast zien we ook dat de bomen hun blad gaan verliezen. Houd rekening met het volgende:
  • Verwijder eventuele bladeren van uw ramen voordat u de ruitenwisser aanzet. Bladeren kunnen namelijk het rubber van de ruiterwisserbladen beschadigen.
  • Wees alert bij natte bladeren, het wegdek blijft in deze periode langer nat en kan hierdoor behoorlijk glad zijn.
  • Haal de afgevallen bladeren uit de luchtroosters van de auto. Dan werkt de airco en/of ontwaseming beter.
Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 8,7! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
 
Volvo V50 2.0D EDITION I 136 PK
Op zoek naar een andere auto? Bekijk dan bijvoorbeeld deze Volvo V50 2.0D Edition met 136 PK. Prijs € 5.750,- van 2008.

Kom langs en laat een offerte maken. Proefrit maken geen enkel probleem. Bel 058-2663633, dan zetten we de auto voor u klaar. 
Brandstoffen extra informatiesticker
Brandstoffen aan de pomp krijgen extra EU-informatiesticker
Tankstations in de hele EU krijgen vanaf 12 oktober 2018 extra etiketten om tanken in het buitenland makkelijker te maken. Euro 95 en Euro 98 zijn voortaan bijvoorbeeld ook te vinden onder de naam E5. De wit-zwarte labels zijn in de hele Europese Unie hetzelfde en moeten een einde maken aan verwarring bij het tanken over de grens. De nieuwe stickers dienen dus als extra informatieservice, niet als vervanging voor de bestaande namen. 

De overheid heeft een informatiesite om de veranderingen uit te leggen.

Auto in regen
Bij noodweer stilstaan op de vluchtstrook, mag dat?
Nee dat mag niet. Stilstaan op de vluchtstrook brengt ook gevaren met zich mee. Door de regen bent u slecht zichtbaar en andere weggebruikers verwachten niet dat er auto’s op de vluchtstrook stilstaan. Daarnaast kan het zijn dat er al iemand staat, bijvoorbeeld omdat hij pech heeft of omdat er iemand onwel is geworden. Ook dat kan weer gevaarlijke situaties opleveren.

LikeTwitterForward
Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.