Onderwerp: Nieuwsupdate van AutoFirst Eriton

Presteren uw banden optimaal? | Kom langs voor de gratis aircocheck
Heeft u een band met uw band(en)?
Een autoband heeft een aantal dingen nodig om optimaal te kunnen presteren. Zo zijn de volgende punten van belang:

1. De juiste bandenspanning
2. Minimale profieldiepte
3. De leeftijd van de band
4. De juiste uitlijning

Wist u dat we binnen een paar minuten al weten of de banden optimaal presteren? Kom langs en we laten het u zien.

Boetes buitenland
Buitenlandse boete thuis ontvangen
U heeft een overtreding begaan in het buitenland en bent geflitst. De bekeuring wordt dan naar het huisadres gestuurd, soms wel maanden later. Met name Italië, Duitsland, Spanje, België, Frankrijk en Zwitserland sturen bekeuringen naar het huisadres.
Gratis aircocheck
Het is best warm geweest
Diverse belangrijke onderdelen in uw auto hebben deze zomer extra hard gewerkt. Dat doen ze graag, want daar zijn ze voor gemaakt, maar ze slijten er wel extra hard door. Denk bijvoorbeeld aan de airco. Laat daarom, ter controle, een gratis check doen.

Blijkt uit de check dat uw airco onderhoud nodig heeft, dan kunt u kiezen tussen twee behandelingen:
  • een aircoreiniging, waarbij de verdamper wordt schoongemaakt, zodat u geen vieze luchtjes ruikt;
  • een airco-servicebeurt, waarbij een diagnose wordt gesteld en het systeem opnieuw met koelmiddel gevuld wordt. Hierbij vindt een lek- en druktest plaats.
Laat voor een goede werking van de airco minimaal elke 3 jaar een servicebeurt uitvoeren. Deze maand kost een volledige airco-afvulling (R134A) slechts € 99,50 (incl. BTW).
Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 8,7! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
 
Volkswagen Up 1.0 MOVE UP! BLUEMOTION
Op zoek naar een andere auto? Bekijk dan bijvoorbeeld deze Volkswagen Up 1.0 Move Up! Bluemotion. Prijs € 9.500,- van 2016.

Kom langs en laat een offerte maken. Proefrit maken geen enkel probleem. Bel 058-2663633, dan zetten we de auto voor u klaar. 
Winterbandenwissel
Laat op tijd uw winterbanden monteren
Deze extreme zomer had bijna niemand verwacht, dagen van meer dan 30 graden! Maar aan deze hoge temperaturen is weer een einde gekomen: de winter staat weer voor de deur.Tijd dus om aan winterbanden te denken. Heeft u al een set bij ons liggen? Plan dan alvast een afspraak in voor de winterbandenwissel, ook al is dit voor later in het jaar. Wacht niet tot het laatste moment!

Nog geen winterbanden? Schaf deze dan op tijd aan. Als de temperatuur onder de 7 graden zakt, heeft u met winterbanden nu eenmaal beter grip op de weg. Dat is veiliger!

Parkeersensoren
Parkeersensoren op nr. 1 van rijhulpmiddelen
Onlangs heeft Allsecur een onderzoek gedaan waaruit blijkt dat de parkeersensoren het populairste hulpmiddel zijn in de auto. Naast het gemak bij het inparkeren, kan het ook kosten schelen. Per ongeluk net dat ene paaltje raken, kost namelijk al snel een paar honderd euro. Heeft u nog geen sensoren, neem dan even contact met ons op.

LikeTwitterForward
Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.