Onderwerp: Nieuwsupdate van Autobedrijf Huiskes

Start het jaar 2021 goed met onze tips en feiten rondom uw auto.
U bent welkom bij Huiskes
Beste klanten,

De kop is eraf en we zijn weer begonnen aan een nieuw jaar. Ondanks de vervelende periode hebben wij er alle vertrouwen in dat alles weer goed komt!

Een speciaal woord van welkom aan onze Suzuki en overige klanten van de locatie aan de Singel 1940-1945. Vanaf 1 januari ’21 hebben wij onze vestiging aldaar gesloten en zijn deze klanten welkom op de locatie aan de Parallelweg 5 in Oss. We hebben onze parkeerplaats, showroom en werkplaats uitgebreid, zodat wij u op een goede wijze kunnen helpen. Nu heeft Autobedrijf Huiskes drie mooie merken onder één dak en wij hopen iedereen op maat te kunnen bedienen.

Zoals u weet is onze fysieke showroom tot 9 februari gesloten in verband met de lockdown maatregelen. Uiteraard verkopen wij gewoon door en helpen wij u graag online of telefonisch. Er zijn u al veel klanten voorgegaan en we zien dat er veel mogelijkheden zijn. Bel of mail ons op verkoop@autohuiskes.nl voor uw vragen en wij nemen contact met u op!

Veel leesplezier het aankomende jaar met onze nieuwsbrieven!

Bas Huiskes
Autobedrijf Huiskes CHRISTMAS DRIVE THROUGH!
We zouden wij onze jaarlijkse kerstborrel organiseren. Net als bij veel andere bedrijven kon dit jammer genoeg niet plaatsvinden...

Daarom organiseerde wij voor onze kanjers een Drive-through! Ondanks de maatregelen hebben we toch de gelegenheid gehad iedereen te bedanken voor hun inzet. Het was een gezellige middag op 1,5 meter afstand!

Vooruitblik 2021
Ook in 2021 staan wij weer voor u klaar. Vol energie en met tips, nieuws en aanbiedingen. We hebben een korte vooruitblik gemaakt van de onderwerpen die u in 2021 kunt verwachten:
  • Ontwikkelingen rondom corona en onze openingstijden.
  • Bandenwissel in april en oktober. 
  • APK keuringen.
  • Servicegerichte informatie.
  • Diverse vragen van klanten. (Heeft u een vraag, laat het ons weten!)
  • Aanbiedingen en acties.
  • Feiten en tips rondom uw auto.
Zijn er onderwerpen die u graag in onze nieuwsbrief terugziet, laat het ons weten!

Nieuwe Kia Ceeds tegen scherpe prijzen
Op dit moment hebben wij een 5 4 tal Kia's Ceeds op voorraad staan die wij graag bij u onder de aandacht willen brengen. We hebben deze modellen zeer scherp geprijsd, dat is direct voordeel. Heeft u een auto in te ruilen dan kunnen uiteraard neem dan even contact op.
Nu scherpe Private Lease aanbieding
Door de sportieve voorbumper met in chroom uitgevoerde grilles en scherp getekende Bi-Xenon koplampen laat de Mitsubishi Space Star direct zijn dynamische aspiraties zien. In combinatie met lichtmetalen wielen en een stijlvol vormgegeven achterbumper maakt dit van de Space Star een volwassen stadsauto.

Koopt u liever de SpaceStar dan hebben wij een 
inruilvoordeel van €1.000,- voor u!
Nieuwe Suzuki Swace in de Showroom
Suzuki presenteert de nieuwe Swace, een ruime stationwagon in het populaire C‑segment. De Suzuki Swace beschikt standaard over een Full Hybrid-aandrijflijn en is leverbaar vanaf begin 2021. Bij de Full Hybrid-aandrijflijn van de Swace wordt een sterke elektromotor met 53 kW (72 pk) gecombineerd met een 1,8 liter benzinemotor met 72 kW (98 pk), voor een systeemvermogen van 90 kW (122 pk).
Accu op 1 in landelijke pech Top 5 
Juist in de winter en bij weinig rijden zijn de conditie en stroomcapaciteit van de accu extra belangrijk. Het starten van een ijskoude motor vraagt namelijk extra kracht, terwijl de capaciteit van een accu door de kou juist afneemt. Daarom verdient de accu in de winter altijd wat extra aandacht.

Twijfelt u aan de conditie van de accu, maak dan een afspraak. We controleren het graag voor u.

Corona en APK
Minder files en minder onderweg zijn, wil niet zeggen dat er geen APK nodig is. Ook al staat uw auto stil voor de deur, dan nog moet uw auto APK gekeurd zijn. Dat is ook een van de redenen waarom onze werkplaats geopend is. U kunt gewoon een afspraak maken voor een APK keuring. Is de auto ook toe aan onderhoud, geen probleem! 
Winterjas in de auto
“Geen dikke kleding aan in de autostoel” is het advies van experts. Door de dikke voering van een winterjas kunt u de gordels namelijk niet strak genoeg aantrekken en blijft er ruimte zitten tussen de gordel en het lichaam. Op het oog lijkt het dat u en uw (klein)kind goed vastzitten. Echter, bij een flink ongeluk wordt de voering van de jas geheel plat gedrukt en snijdt de gordel dusdanig in de buik ter hoogte van de darmen en lever dat het inwendige bloedingen kan veroorzaken!
Autobedrijf Huiskes, klik hier voor onze website

Autobedrijf Huiskes B.V.
Parallelweg 5
5349 AD OSS
T 0412-634006 E info@autohuiskes.nl

U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.