Onderwerp: Nieuwsbericht van Gert-Jan

Voorkom onaangename verrassingen in de herfst.
U bent meer dan welkom
Nieuwsbrief september 2020
Veiliger door de herfst
Voor uw veiligheid
De dagen worden korter, het is eerder donker en de kans op een flinke bui neemt toe. Tijdens het weggebruik zal het vaker mistig, vochtig en glad zijn door bladeren op de weg. Het najaarsweer vraagt om een aanpassing van uw rijgedrag en wat extra zorg voor uw brommobiel.
  • Maak ’s morgens de ruiten van uw brommobiel goed schoon, zodat u een goed zicht heeft.
  • Controleer en gebruik uw verlichting; gebruik ook uw verlichting bij een laagstaande zon.
  • Wees alert bij natte bladeren en zand op de weg. Het wegdek blijft in deze periode langer nat en kan hierdoor behoorlijk glad zijn.
  • Haal de afgevallen bladeren en zaden uit de luchtroosters van uw brommobiel. Dan werkt de airco en/of ontwaseming beter.
  • Rij na het starten rustig, zonder hoge toeren, totdat de motor warm is. Dit verlengt de levensduur van de motor aanmerkelijk. 
Per 1 januari 2021 zijn wij op zaterdag gesloten.
De showroom is (op zaterdag) op afspraak open. 
De accucheck: voorkomen is beter dan genezen
Voorkom onaangename verrassingen
Op nummer 1 van de Top 10 meest voorkomende pechgevallen staat: problemen met de accu! U kunt dit voorkomen, laat nu uw accu bij ons doormeten.
 
Elke accu laat u op een onverwacht moment in de steek, omdat de maximale levensduur is bereikt. Wist u dat de meeste accu’s in de winter kapot gaan? Dit komt door extreem gebruik van de accu in de zomerperiode.

Wat vond u van uw bezoek aan onze garage?
Google Reviews
Klantentevredenheid, daar gaan wij voor! Zou u ons op Google willen beoordelen? We horen het graag!

Uw telefoon, tablet of laptop achterlaten in uw brommobiel? 
Zet ‘m uit of haal ‘m eruit!
Doe het niet
De laatste tijd wordt er steeds meer aangifte gedaan van gestolen telefoons, tablets en laptops uit auto's. Deze worden gericht buit gemaakt, terwijl ze niet in het zicht lagen. Vermoedelijk beschikken criminelen over een kastje, waarmee via het signaal van de stand-by-modus met grote nauwkeurigheid kan worden bepaald, in welke auto (of brommobiel) bijvoorbeeld een apparaat met 4G aanwezig is.

De boodschap is dan ook: als u een telefoon, tablet of laptop in uw brommobiel laat liggen, ook al zijn de apparaten uit het zicht, zet het apparaat volledig uit. Alleen dan is er geen signaal te traceren. Vliegtuigstand is niet voldoende. Het apparaat moet echt helemaal zijn uitgeschakeld. Een garantie tegen inbraak is het natuurlijk niet, de beste remedie om uw spullen te behouden blijft een simpele; Laat geen waardevolle spullen achter in uw brommobiel!
Kom langs voor een proefrit
Heb je Facebook, vergeet dan niet onze pagina te liken
Laagstaande herfstzon
Zorg voor goed zicht
In het najaar staat de zon vaak laag precies rond het spitsuur, zowel tijdens de ochtendspits als in de middag. Dit kan erg vervelend en gevaarlijk zijn tijdens het rijden. Zorg er daarom voor dat er altijd een zonnebril (op sterkte indien nodig) in uw brommobiel ligt. Ook de zonneklep in uw brommobiel kan helpen.

Het klinkt misschien vreemd, maar juist bij een laagstaande herfstzon is de verlichting van uw brommobiel extra belangrijk. Hierdoor bent u veel beter zichtbaar voor andere weggebruikers, zelfs als zij verblind worden door de zon. Check regelmatig of de verlichting van uw brommobiel nog goed werkt. Is er een lamp kapot, neem dan contact met ons op of maak een afspraak. 


Keuze van Gert-Jan
25.200 km
Op zoek naar een brommobiel? Bekijk dan deze Aixam Coupe Premium Vision.

Bouwjaar 2015  Prijs € 9.995,-

Kom langs en laat een offerte maken. Een proefrit maken is geen enkel probleem. Bel 0162-371397 dan zetten we de brommobiel voor u klaar.

Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

/ Bel ons via 0162-371397 of stuur uw vraag via ons Contactpagina

Met vriendelijke groet,
Gert-Jan Schapendonk


De Slof 1-5107 RH- Dongen
Tel: 0162-371397