Onderwerp: Nieuwsbericht van Gert-Jan

Goed zicht | Winterbandenwissel | Mondkapje aan binnenspiegel.
U bent meer dan welkom
Nieuwsbrief oktober 2020
Een veilig bezoek
Elke dag nemen wij passende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan met als doel zo min mogelijk risico te lopen voor uw gezondheid, de gezondheid van onze medewerkers én de gezondheid van Nederland. Daarbij volgen we de richtlijnen van het RIVM op. Samen pakken we corona aan!
Ruitenwissers
Voor uw veiligheid
De R zit weer in de maand! Dat betekent heerlijk nazomeren️, of toch al rekening houden met wat buitjes? Het weer in Nederland blijft altijd verrassend, daarom kunt u zich het beste alvast voorbereiden. Niets zo vervelend als slecht zicht door slechte ruitenwissers. Wij weten precies wat uw brommobiel nodig heeft!

Verlichting
Licht in de duisternis! Wij weten hoe belangrijk verlichting is tijdens de herfst- en wintermaanden. Laat uw brommobiel tijdig nakijken en kom niet in het donker te staan.

TIP: zorg altijd voor een extra setje lampen in uw brommobiel!


Per 1 januari 2021 zijn wij op zaterdag gesloten.
De showroom is (op zaterdag) op afspraak open. 
Laat op tijd uw winterbanden monteren
Winterbandenwissel
De herfst is pas begonnen en voor je gevoel duurt het nog even. Toch komt hij er binnenkort weer aan: de winter. Tijd dus om aan winterbanden te denken. Heeft u al een set bij ons liggen? Plan dan nu een afspraak voor de winterbandenwissel, ook al is dit voor later in het jaar. Wacht niet tot het laatste moment!

Nog geen winterbanden? Schaf deze dan op tijd aan. Als de temperatuur onder de 7°C zakt, heeft u met winterbanden nu eenmaal beter grip op de weg. Dat is veiliger!


Wat vond u van uw bezoek aan onze garage?
Google Reviews
Klantentevredenheid, daar gaan wij voor! Zou u ons op Google willen beoordelen? We horen het graag!

Mondkapje aan de binnenspiegel, slim of niet?
Doe het niet
Nu mondkapjes steeds meer gemeengoed worden, hangen sommige automobilisten ze aan de binnenspiegel van hun auto zodat ze ze niet vergeten bij het uitstappen. In Nederland lijkt het te mogen, maar in Luxemburg krijg je direct een bekeuring.

Ook in Duitsland wordt aangeraden geen mondkapjes aan de binnenspiegel te hangen. Volgens de ongevallendienst van inspectieorgaan Dekra is dat niet alleen gevaarlijk omdat ze het zicht belemmeren, maar ook omdat je er als automobilist aan went dat er iets beweegt in de rand van je gezichtsveld.

Kom langs voor een proefrit
Heb je Facebook, vergeet dan niet onze pagina te liken
De blaadjes vallen van de bomen
Voorkom verstopping
Zorg ervoor dat de watervangbak (dit is de ruimte tussen voorruit en motorruimte) altijd vrij is van bladeren. Als bladeren zich ophopen, kunnen de afwateringskanalen verstopt raken. Hierdoor loopt bij regen eerst de watervangbak en daarna de brommobiel vol met water. Het water kan elektrische componenten in de brommobiel beschadigen, waardoor de brommobiel rare dingen of juist helemaal niets meer doet.

Geeft uw brommobiel storingen, of voelt uw brommobiel aan de binnenkant vochtig aan? Rij dan even langs of neem contact op.


Keuze van Gert-Jan
Diesel, Automaat
Op zoek naar een brommobiel? Bekijk dan deze Aixam Crossover Emotion.

Bouwjaar 2020  Prijs € 16.092,-

Kom langs en laat een offerte maken. Een proefrit maken is geen enkel probleem. Bel 0162-371397 dan zetten we de brommobiel voor u klaar.

Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

/ Bel ons via 0162-371397 of stuur uw vraag via ons Contactpagina

Met vriendelijke groet,
Gert-Jan Schapendonk


De Slof 1-5107 RH- Dongen
Tel: 0162-371397