Onderwerp: Nieuws van Gert-Jan

Alles over het onderhoud van uw brommobiel.
U bent meer dan welkom
Nieuwsbrief februari 2021
Thuisbrengservice
AIXAM dealer Je-Es biedt u de gelegenheid om uw auto online te bestellen en thuis afgeleverd te krijgen. Vul hieronder uw gegevens in op de website en wij nemen contact met u op.

PS: Er komt een pop-up naar voren, zorg dat deze niet wordt geblokkeerd.
Check uw bandenreparatieset
Check uw bandenreparatieset
Voorkom dat u ongewenst voor verrassingen komt te staan. Controleer daarom de aanwezigheid én kwaliteit van de reserveband of de bandenreparatieset. Mocht uw bandenreparatieset incompleet zijn of de houdbaarheidsdatum verstreken zijn, dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. Dan kijken we naar de mogelijke oplossingen.

Rijdt u weinig, dan toch onderhoud
Weinig rijden? Wel onderhoud!
Onderhoud is nodig, ook al rijdt u weinig. Weinig rijden heeft namelijk effect op de conditie van uw brommobiel, al is het op een heel andere manier. Met name de accu krijgt veel te verduren als u de brommobiel een tijdje niet gebruikt of er heel weinig mee rijdt. Daarnaast verliezen de banden wat van hun spanning en is het belangrijk om het oliepeil, de koelvloeistof en remvloeistof in de gaten te houden.

Uitstel onderhoud en Pech Onderweg Service
uitstel onderhoud en pech service
Wanneer u het onderhoud niet laat uitvoeren, is het mogelijk dat uw Pech Onderweg Service ook verloopt. Komt u dan met pech te staan, dan zijn de kosten voor eigen rekening. Laat daarom uw brommobiel onderhouden. Uiteindelijk bent u meer geld kwijt wanneer u geen onderhoud laat uitvoeren.

Waarom remvloeistof om de 2 jaar vervangen?
remvloeistof vervangen
Remvloeistof (behalve DOT 5) is hygroscopisch, dat wil zeggen dat het water opneemt uit de lucht. Door de aanwezigheid van water wordt het kookpunt lager en kan er roestschade in het hydraulische systeem optreden. Daarom moet de vloeistof periodiek worden vervangen. Meestal wordt eens per twee jaar voorgeschreven.

Neem contact op voor een proefrit
Laat uw remmen controleren
remmen controleren
Goed werkende remmen zijn van levensbelang en daardoor behoren remmen tot een van de belangrijkste onderdelen van uw brommobiel. Net als andere onderdelen in uw brommobiel zijn ook de remmen aan slijtage onderhevig. Slechte remmen komen vaker voor dan u denkt. Vaak heeft u het zelf niet in de gaten. Maak daarom een afspraak.

Wat vond u van uw bezoek aan onze garage?
Google Reviews
Klantentevredenheid, daar gaan wij voor! Zou u ons op Google willen beoordelen? We horen het graag!

Heb je Facebook, vergeet dan niet onze pagina te liken
Keuze van Gert-Jan
Op zoek naar een brommobiel? Bekijk dan deze Aixam Crossover Premium Sensation 2.

Bouwjaar 2021  Prijs € 15.599,- incl. BTW

Neem contact op en laat een offerte maken. Een proefrit maken is geen enkel probleem. Bel 0162-371397 dan bespreken we de mogelijkheden.

Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

/ Bel ons via 0162-371397 of stuur uw vraag via ons Contactpagina

Met vriendelijke groet,
Gert-Jan Schapendonk


De Slof 1-5107 RH- Dongen
Tel: 0162-371397
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.