Onderwerp: Nieuwsupdate van Autobedrijf Huiskes

Handige tips, leuke weetjes en interessante feiten.
U bent welkom bij Huiskes
Beste klanten,

Een veilig bezoek

Elke dag nemen wij passende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan met als doel zo min mogelijk risico te lopen voor uw gezondheid, de gezondheid van onze medewerkers én de gezondheid van Nederland. Daarbij volgen we de richtlijnen van het RIVM op. Samen pakken we corona aan!

Door Corona hebben we helaas ook onze traditionele gezellige “Huiskes testdag” moeten annuleren. Uiteraard testen we uw auto graag op alle vitale winter gevoelige elementen zodat u veilig de winter doorkomt. Dit doen we graag op afspraak. Dus aarzel niet en neem contact met ons op via 0412-634006 of maak hier online een afspraak


Ik wens u veel leesplezier met deze nieuwsbrief.

Bas Huiskes

Private Lease tijdelijk vanaf € 439 p/m
De nieuwste Plug-in Hybrid: Kia XCeed. Dé sportieve crossover met coupé-daklijnvoering met veel moderne technologieën. Elektrisch rijbereik tot 48 km (WLTP) en standaard met 1.300kg trekgewicht.
Goed zicht in uw auto!
De dagen worden korter, het gure herfstweer komt eraan. Het is van essentieel belang dat u goed zicht hebt in de auto én dat andere weggebruikers u goed kunnen zien. Goed werkende verlichting en ruitenwissers zijn belangrijk voor uw veiligheid en dat van andere weggebruikers. Beslagen ruiten kunnen worden ontwasemd met een goed werkende airco.

Heeft u problemen met uw airco, slechte ruitenwissers of een kapotte lamp? Kom bij ons langs of maak een afspraak en wij helpen u verder!

Laat op tijd uw winterbanden monteren
De herfst is pas begonnen en voor je gevoel duurt het nog even. Toch komt hij er binnenkort weer aan: de winter. Tijd dus om aan winterbanden te denken. Heeft u al een set bij ons liggen? Plan dan nu een afspraak voor de winterbandenwissel, ook al is dit voor later in het jaar. Wacht niet tot het laatste moment!

Nog geen winterbanden? Schaf deze dan op tijd aan. Als de temperatuur onder de 7°C zakt, heeft u met winterbanden nu eenmaal beter grip op de weg. Dat is veiliger!

Duurzaam autorijden
Milieubewust rijden noemen we ook vaak ‘het nieuwe rijden’. Door op de juiste manier te rijden, zorgt u voor minder CO2 uitstoot. Behalve dat het goed is voor het milieu, kunt u er ook nog eens flink geld mee besparen. Een paar tips voor duurzaam autorijden:
  • Zorg voor de juiste bandenspanning.
  • Schakel op het juiste moment.
  • Laat op tijd onderhoud uitvoeren.
  • Rijd minder korte stukjes.
  • Zorg voor een goede uitlijning van uw auto.
  • Laat geen dakdragers of bagageboxen onnodig lang op de auto zitten.
Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt, maak dan online een afspraak of neem contact met ons op.

Mondkapje aan de binnenspiegel, slim of niet?
Nu mondkapjes steeds meer gemeengoed worden, hangen sommige automobilisten ze aan de binnenspiegel van hun auto zodat ze ze niet vergeten bij het uitstappen. In Nederland lijkt het te mogen, maar in Luxemburg krijg je direct een bekeuring.

Ook in Duitsland wordt aangeraden geen mondkapjes aan de binnenspiegel te hangen. Volgens de ongevallendienst van inspectieorgaan Dekra is dat niet alleen gevaarlijk omdat ze het zicht belemmeren, maar ook omdat je er als automobilist aan went dat er iets beweegt in de rand van je gezichtsveld.

Autobedrijf Huiskes, klik hier voor onze website

Auto Huiskes KIA
Parallelweg 5
5349 AD OSS
T 0412-634006 E info@autohuiskes.nl

U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.