Onderwerp: Nieuwsupdate van Huiskes van Zummeren

Nieuws en tips voor maximaal rijplezier
Beste klanten,

Corona houdt ons nog steeds bezig, maar het einde is in zicht. Langzaam maar zeker krijgen we allemaal de kans om gevaccineerd te worden en gaat de wereld beetje bij beetje weer open.
Onze showrooms zijn weer geopend op afspraak. Dus als u interesse heeft, bel ons gerust op. We helpen u graag.

Ik wens u veel plezier met het lezen van deze nieuwsbrief.

Bas Huiskes
Showroom open op afspraak
Tijdens de persconferentie van 23 februari jl. is duidelijk geworden dat wij u, vanaf nu, op afspraak mogen ontvangen in onze showroom. Uiteraard houden wij ons strikt aan de gestelde maatregelen van het RIVM en vragen u hetzelfde. Plan via het contactformulier op onze website zelf een voorkeursdag in en wij nemen z.s.m. contact met u op.
2e Paasdag op afspraak geopend

Maak hier even een afspraak
Nieuwe stagiaire Matt
Mijn naam is Matt van Zutphen, ik ben 26 jaar en kom uit Escharen. 

Ik heb de kans gekregen om af te studeren bij auto Huiskes. Dit heb ik natuurlijk met beide handen aangegrepen.
Autohopper 
CarProf Huiskes Van Zummeren in Schaijk

Bij Carprof Huiskes van Zummeren in Schaijk kan je eenvoudig, snel en goedkoop een auto of bestelbus huren. Kom je uit Schaijk of komt u uit de buurt dan ben je bij Autohopper autoverhuur aan het juiste adres. Naast het huren van een auto kunt u ook kiezen voor short lease, 1 week huren of huren voor enkele maanden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Zomertijd = zomerbanden
Deze maand gaat de zomertijd weer in, dat is ook het moment dat de zomerbanden er weer onder kunnen. Binnenkort starten wij weer met de wissel van winterbanden naar zomerbanden. Plan nu uw afspraak online, makkelijk en snel. Onze tip: Rijd niet door op winterbanden. Uw remweg wordt langer, de brandstofkosten stijgen en de slijtage van de banden is hoger.
Occasion van de maand
BMW 2 Serie Gran Tourer 216d Advantage van 2017 heeft slechts 45.415 km gereden en is voorzien van diverse opties. Bekijk de BMW en maak een afspraak voor een proefrit.
Pascal 50 jaar
Hieper de Piep … 

Op 16 maart heeft Pascal Loeff Abraham gezien! We konden er niet om heen en hadden het bedrijf versierd.

Nogmaals van harte gefeliciteerd.
Een ambulance, wat nu?
Wat kunt u het beste doen als er een ambulance aankomt met zwaailicht en sirene aan? Waarom rijdt een ambulance soms juist langzaam? En hoe belangrijk is dat voor de patiënt in de ambulance? Ambulancechauffeurs geven tips aan alle weggebruikers.
CARPROF HUISKES VAN ZUMMEREN
Rijksweg 44
5374 RB Schaijk
Tel: 0486 - 461317
E-mail: schaijk@autohuiskes.nl
www.autohuiskes.nl
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.