Onderwerp: Nieuws van Gert-Jan

Voorjaarsschoonmaak en alles even nalopen.
U bent meer dan welkom
Nieuwsbrief maart 2021
Showroom open op afspraak
Maak uw showroom afspraak!
Vanaf woensdag 3 maart mogen wij onze showroomdeuren weer voor u openen. Dit alles wel onder enkele voorwaarden:
  • Er wordt minimaal 4 uur vooraf aan uw bezoek een telefonische afspraak gemaakt.
  • Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen en heeft u een mondkapje op.
  • We houden minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar.
  • Bij klachten blijft u thuis en zegt u de afspraak af.
Graag ontvangen wij u weer in onze showroom vanaf woensdag 3 maart, welke boordevol staat met nieuwe en gebruikte brommobielen.

Corona Brommobiel Check
Corona Brommobiel Check
Geen vakantiecheck of voorjaarscheck, maar de Corona Brommobiel Check. Er is nog niet te zeggen of we op vakantie kunnen. En als we kunnen, gaan we dan ver weg? Niemand die het op dit moment weet. Wat we wel weten, is dat er de afgelopen tijd minder is gereden. We hebben een koude periode met sneeuw en zeer lage temperaturen achter de rug. Daarom bieden wij u voor slechts € 19,95 de Corona Brommobiel Check aan.

We checken hierbij de accu, de banden en het profiel, alle vloeistoffen, filters, de airco (basis controle) en de remmen. Daarnaast lopen we de brommobiel na op de veiligheidspunten die van belang zijn voor een veilig rit.

Wilt u de check laten uitvoeren, maak dan een afspraak.
Zomertijd = zomerbanden
Zomertijd = zomerbanden
Deze maand gaat de zomertijd weer in, dat is ook het moment dat de zomerbanden er weer onder kunnen. Binnenkort starten wij weer met de wissel van winterbanden naar zomerbanden. Plan nu uw afspraak online, makkelijk en snel. Onze tip: Rijd niet door op winterbanden. Uw remweg wordt langer, de brandstofkosten stijgen en de slijtage van de banden is hoger.

Uw brommobiel voorjaarsklaar
voorkom schade
Strooien is één van de hulpmiddelen die ons helpt om in de winter bij vrieskou en sneeuw relatief veilig van A naar B te verplaatsen met de brommobiel. Helaas beschadigt strooizout, ook wel bekend als pekel, de lak en carrosserie van de brommobiel. In de winter en na een periode van vorst en sneeuw waarin gestrooid is, is het daarom verstandig om de brommobiel te wassen. Was uw brommobiel en voorkom schade!

Zorg dat de airco gereed is
Zorg dat de airco gereed is
Een airco die goed werkt, zorgt voor een schone, frisse brommobiel. Dat is wel zo prettig, zeker nu de temperaturen weer gaan stijgen. Een goed functionerende airco ruikt niet en houdt uw interieur vrij van vocht en stof. Een jaarlijkse check zorgt ervoor dat uw airco goed blijft werken. Als tijdens de check blijkt dat uw airco onderhoud nodig heeft, dan kunt u kiezen uit twee behandelingen:
  • Een airco reiniging. Hierbij wordt de verdamper gereinigd, zodat u geen vieze luchtjes meer ruikt.
  • Een airco servicebeurt. Hierbij worden alle onderdelen van uw aircosysteem gecontroleerd en gereinigd. Het restant van het koelmiddel wordt afgetapt en compleet ververst.
Wij raden u aan om de airco eens per jaar te laten nakijken en reinigen. De aangroei van nieuwe bacteriën en schimmels blijft zo beperkt. Een complete airco servicebeurt is één keer in de vier jaar aan te bevelen.


Neem contact op voor een proefrit
Een ambulance, wat nu?
Een ambulance, wat nu?
Wat kunt u het beste doen als er een ambulance aankomt met zwaailicht en sirene aan? Waarom rijdt een ambulance soms juist langzaam? En hoe belangrijk is dat voor de patiënt in de ambulance? Ambulancechauffeurs geven tips aan alle weggebruikers.

Wat vond u van uw bezoek aan onze garage?
Google Reviews
Klantentevredenheid, daar gaan wij voor! Zou u ons op Google willen beoordelen? We horen het graag!

Heb je Facebook, vergeet dan niet onze pagina te liken
Keuze van Gert-Jan
Op zoek naar een brommobiel? Bekijk dan deze Aixam Coupe Premium Sensation.

Bouwjaar 2018  Prijs € 13.500,- incl. BTW

Neem contact op en laat een offerte maken. Een proefrit maken is geen enkel probleem. Bel 0162-371397 dan bespreken we de mogelijkheden.

Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

/ Bel ons via 0162-371397 of stuur uw vraag via ons Contactpagina

Met vriendelijke groet,
Gert-Jan Schapendonk


De Slof 1-5107 RH- Dongen
Tel: 0162-371397
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.