Onderwerp: Nieuwsupdate van Autobedrijf Huiskes

Handige tips, leuke weetjes en interessante feiten.
U bent welkom bij Huiskes
Beste klanten,

De zomer komt eraan en het belooft weer een warme periode te worden. Waarschijnlijk gaat u er ook op uit deze zomer. Heeft u de airco check al laten uitvoeren? Vraag bij onze medewerkers naar de mogelijkheden. Goed airco onderhoud geeft u plezier en comfort tijdens het rijden.

Na een grondige verbouwing en metamorfose is Huiskes van Zummeren in Schaijk officieel van start gegaan. In Schaijk gaan we ons richten op alle merken met uitzondering van Suzuki, Kia en Mitsubishi. Deze merken blijven we vanuit de vertrouwde locaties in Oss verkopen en onderhouden, waar uiteraard specifiek opgeleid personeel getraind is voor deze merken.

Het totaalaanbod van de Huiskes occasions is met deze uitbreiding gegroeid naar circa 150 auto’s met garantie. U vindt deze alle op http://autohuiskes.nl/occasions. Bij elke occasion kunt u zien op welke vestiging deze te bewonderen is.

Ik wens u een fijne vakantie en graag tot ziens op een van onze vestigingen!

Bas Huiskes

ONTDEK DE PLUG-IN HYBRIDES VAN KIA
Kia biedt meer, ook op het gebied van innovatie. Daarom is het eigenlijk geen verrassing dat alle mogelijke aandrijfvormen bij Kia aanwezig zijn. Naast de reguliere verbrandingsmotoren bieden wij al enige tijd hybride- en elektrische modellen. Daar voegen wij nu een complete range plug-in hybride modellen aan toe.

Kia is enthousiast over de overheidssubsidie op de EV-modellen.
Wij gaan graag een stapje verder en introduceren daarom de Plug-in bonus, ter waarde van € 4.000 op de Kia Ceed SW PHEV, Niro PHEV én XCeed PHEV.

Onderhoud en/of APK tijdens uw vakantie
Gelukkig mogen de campings in Nederland weer helemaal open. Ook zijn de meeste grenzen weer open voor vakantiegangers.

Valt de APK keuringsdatum net tijdens uw vakantie, of op een ander moment dat u niet goed uitkomt? U kunt uw auto al vanaf twee maanden vóór de APK vervaldatum opnieuw laten keuren. Bij het bepalen van de termijn van twee maanden wordt de APK vervaldatum meegerekend. De nieuwe APK vervaldatum blijft dan hetzelfde, plus 1 of 2 jaar.

Moet uw auto binnenkort voor onderhoud en/of gekeurd worden? Maak dan nu alvast een afspraak.

Nieuwe bruggen in de werkplaats
Na jaren van trouwe dienst waren een aantal bruggen aan vervanging toe. De keuze voor een nieuwe brug is niet zomaar gemaakt. Een brug is een brug zou je denken. Bent u een keer in de buurt, wij laten het u graag zien ook wat de verschillen zijn in bruggen.
Pas op met handgel in de auto
Een fles of tube handgel berg je het beste op in het dashboardkastje. Laat deze NIET open en bloot in de volle zon in de auto liggen. Als er handgel uit de fles op tube lekt, kan bij verdamping en in de buurt van een hittebron een mogelijke ontbranding ontstaan.

Wees alert en laat geen flesjes of doorzichtige tubes met vloeistof in de auto achter. De zon werkt als een vergrootglas en kan zorgen voor een beginnende schroeiplek dan wel brand.

Autobedrijf Huiskes, klik hier voor onze website
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.