Onderwerp: Nieuwsupdate van Autobedrijf Huiskes

Handige tips, leuke weetjes en interessante feiten.
U bent welkom bij Huiskes
Beste klanten,

Wat vliegt de tijd! Bij deze alweer de 9e nieuwsbrief van 2020.
Er gebeurt veel in de wereld en er is veel onzekerheid ten opzichte van COVID-19.

Autobedrijf Huiskes zal er alles aan doen om besmetting te voorkomen en volgt strikt de richtlijnen van het RIVM, zodat u rustig kunt blijven komen in onze bedrijven.
Wij vertrouwen er dan ook op dat u zich veilig voelt. Indien u vragen of opmerkingen heeft, laat het ons dan weten via 0412-634006 of crm@autohuiskes.nl.

Twijfelt u of wilt u veranderen naar een andere auto? Kijk dan gerust eens op onze website of bel met een van onze adviseurs.

Voor de eerste keer in 43 jaar gaat Oss op Wielen niet door. Het bestuur van Oss Autostad heeft in overleg met de leden de knoop doorgehakt. Het is onverantwoord om het evenement door te laten gaan in deze coronatijd. Oss op Wielen zou op 4 oktober plaatsvinden en is nu verzet naar 3 oktober 2021.

Ik wens u veel leesplezier met deze nieuwsbrief.

Bas Huiskes

DE SPORTIEVE EDITIES VAN KIA
De Kia sportieve edities zijn echte blikvangers. Ervaar hetzelfde rijgenot, maar dan in een stoer, sportief design mét bijpassend voordeel. Rijd weg in een Kia Picanto GT-Line Edition of Kia Rio GT-Line Edition met sportieve accenten als lichtmetalen velgen, privacy glass en LED-achterlichten.
Veiliger door de herfst
De dagen worden korter, het is eerder donker en de kans op een flinke bui neemt toe. Tijdens het weggebruik zal het vaker mistig, vochtig en glad zijn door bladeren op de weg. Het najaarsweer vraagt om een aanpassing van uw rijgedrag en wat extra zorg voor uw auto.
  • Maak ’s morgens uw autoruiten goed schoon, zodat u een goed zicht heeft.
  • Controleer en gebruik uw verlichting; gebruik ook uw verlichting bij een laagstaande zon.
  • Wees alert bij natte bladeren en zand op de weg. Het wegdek blijft in deze periode langer nat en kan hierdoor behoorlijk glad zijn.
  • Haal de afgevallen bladeren en zaden uit de luchtroosters van de auto. Dan werkt de airco en/of ontwaseming beter.
  • Rij na het starten rustig, zonder hoge toeren, totdat de motor warm is. Dit verlengt de levensduur van de motor aanmerkelijk.
Wist u dat ruitenwissers kunnen uitdrogen
Goed zicht begint met een schone ruit. Snel even al die vliegjes eraf halen of even het stof verwijderen en vervolgens is er helemaal niets meer te zien. Herkent u dit? Zorg dat de conditie van de ruitenwissers in orde is! Om goed zicht te garanderen, is het verstandig om uw ruitenwissers regelmatig te controleren en bij slijtage / uitdroging te vervangen. Check ook gelijk de ruitensproeiervloeistof. 
Laagstaande herfstzon
In het najaar staat de zon vaak laag precies rond het spitsuur, zowel tijdens de ochtendspits als in de middag. Dit kan erg vervelend en gevaarlijk zijn tijdens het autorijden. Zorg er daarom voor dat er altijd een zonnebril (op sterkte indien nodig) in de auto ligt. Ook de zonneklep in uw auto kan helpen.

Het klinkt misschien vreemd, maar juist bij een laagstaande herfstzon is de verlichting van uw auto extra belangrijk. Hierdoor bent u veel beter zichtbaar voor andere weggebruikers, zelfs als zij verblind worden door de zon. Check regelmatig of de verlichting van uw auto nog goed werkt. Is er een lamp kapot, neem dan contact met ons op of maak een afspraak.

De accucheck: voorkomen is beter dan genezen
Op nummer 1 van de Top 10 meest voorkomende pechgevallen staat: problemen met de accu! U kunt dit voorkomen, laat nu uw accu bij ons doormeten.
 
Elke accu laat u op een onverwacht moment in de steek, omdat de maximale levensduur is bereikt. Wist u dat de meeste accu’s in de winter kapot gaan? Dit komt door extreem gebruik van de accu in de zomerperiode.
Autobedrijf Huiskes, klik hier voor onze website
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.