Onderwerp: VARi zegt: niet zo slim

Niet doorrijden | Trekhaak nodig | Frisse lucht | Schade door storm
Slimmer rijden
NieuwsBrief 5 2019
Doorrijden met winterbanden? Niet slim!
Het mooie weer is dit jaar een stuk vroeger dan andere jaren en dat betekent ook dat u wellicht eerder uw winterbanden moet laten wisselen!

In de zomer doorrijden op winterbanden is zeer onverstandig. Uw banden slijten bij warm weer veel harder, omdat het rubber zachter is en het is minder veilig omdat uw remweg langer wordt.

Niet vergeten te wisselen, doorrijden is niet zo slim
Het rubber van winterbanden is speciaal geschikt voor temperaturen onder 7° Celsius. Zomerbanden worden in de winter te hard voor een goede grip op de weg. Maar in de zomer is dat dus precies omgekeerd. Wisselen is geen luxe, maar heel verstandig.
Trekhaak voor de vakantie? Nu vast laten monteren!
Soms is een auto net niet groot genoeg en heeft u een aanhanger nodig of u wilt er juist uw vakantiehuisje achter hangen. Maar een fietsendrager kan natuurlijk ook.
Altijd handig
Heeft u nog geen trekhaak, maar wilt u deze zomer wel iets achter uw auto kunnen hangen? Vraag dan naar onze trekhakenservice. VARi is aangesloten bij Trekhaken.nl. Op die manier kunnen wij een trekhaak leveren voor alle auto’s.
  
Maak op tijd een afspraak in één van onze vestigingen.

Een slimme rijder zorgt voor frisse lucht
Regelmatig komen we bij VARi zwaar vervuilde interieurfilters tegen. Op de foto ziet u daarvan een voorbeeld. 

Dit filter is duidelijk zeer zwaar vervuild. Zorg dat u dit niet overkomt.
Regelmatig uw interieurfilter vervangen houdt de lucht in uw auto schoon. Frisse lucht zorgt ook voor betere concentratie en bevordert dus uw veiligheid bij het rijden. Ook uw airco kan flink gaan stinken als u deze niet vaak genoeg laat nakijken. Wij maken graag beide schoon en zorgen op bestelling voor een heerlijk luchtje.

Maak een afspraak bij VARI voor de controle van uw interieurfilter en/of airco.

VARi-Polis: Slim verzekerd tegen de juiste prijs
Deze maand hebben we al weer een paar stormen over ons heen gekregen en daarbij is flink wat schade gemaakt. Een goede verzekering blijkt en blijft dus een slimme investering.
Onderschrift: Oeps, maar gelukkig wel verzekerd
Voor elke nieuwe of gebruikte auto heeft VARi de juiste verzekering, tegen de juiste prijs. En ook voor financieringen heeft VARi het juiste product. Uiteraard ontzorgt VARi u en uw auto altijd bij schade. U heeft slechts één adres waar u met uw schade naar toe hoeft. Heeft u een VARi-Polis, dan betaalt u geen eigen risico. 

Slimmer, maar ook veiliger, zekerder en goedkoper rijden, doe je met VARi.

Volg ons op Facebook en Twitter
Facbook RidderkerkVari Vlaardingen twitter
Slimmer rijden doe je met VARi, www.VARi.nl
Bekijk e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.