Onderwerp: VARi nieuws oktober 2017

Met de VARI met korting naar REVUE, APK is een moment en de elektrische auto
Slimmer rijden
NieuwsBrief 18 2017
bestel de kaarten
Met de VARI met korting naar REVUE van het Vlaardings Musical Gezelschap

Heeft u zin in een avondje show met glitter glamour, dans en plezier? Bestel dan snel kaarten voor de show REVUE en betaal slechts €14,50 ipv €19,50 !

Ga naar de website van de stadsgehoorzaal, www.stadsgehoorzaal.nl en vul de kortingscode : VARI2017 in bij het bestellen van uw kaarten.
Wees er snel bij want op = op!
De show is ‘s avonds te zien op vrijdag 3 en zaterdag 4 november of op zondagmiddag 5 november. Veel plezier namens de medewerkers van de VARI!

Het is tijd voor REVUE!

Een spetterend optreden van het Vlaardings Musical Gezelschap in de traditie van TOEN maar in de stijl van NU. Het gezelschap staat al jarenlang garant voor heerlijke musicals en prachtige shows.

In deze fonkelnieuwe productie worden de hoogtepunten van de afgelopen jaren verrassend samengevat.
Het veelzijdige en spontane gezelschap zal u in sneltreinvaart meenemen in een voorstelling vol variatie, show, dans, toneel en heel veel zang.
Een REVUE die u niet mag missen, slechts 1 weekend in de Stadsgehoorzaal!

Revue!
APK is en blijft momentopname
Toen in de 80’er jaren de APK werd ingevoerd was het doel duidelijk: de verkeersveiligheid moest worden verhoogd. Dat is ook gelukt. Door de APK nam het aantal ongevallen sterk af en ‘het-wrak-van-de-weg’ belandde op de sloop. Maar een APK is geen onderhoudsbeurt!
APK is geen onderhoud
Soms kan roest ook kunst zijn, maar veilig is het niet

Een APK is een veiligheidsinspectie die aangeeft dat de auto op het moment van keuren geen gevaarlijke gebreken vertoont. (Bijna) gladde banden, een scheur in de ruit (buiten zicht van de chauffeur) of zeer veel roest (als het maar geen kritieke delen zijn) mag allemaal.

Wilt u ECHT een jaar veilig met uw auto rijden, laat dan onze monteurs jaarlijks een onderhoudsbeurt uitvoeren. Van VARI krijgt u dan ook de Family Card met pechhulp.


Superslim: met uw elektrische auto naar VARI
VARI is natuurlijk hét adres voor onderhoud en reparatie aan uw auto, ongeacht merk of leeftijd. Ook bezitters van een hybride, PHEV of vol-elektrische auto zijn bij VARI aan het juiste adres.
Superslim
Alle monteurs van VARI hebben namelijk hun certificaat “Onderhoud Elektrische Voertuigen” gehaald. Dat is niet alleen een felicitatie waard voor onze monteurs, maar ook extra zekerheid voor u. Maak daarom een afspraak voor (PH)EV-onderhoud
Volg ons op Facebook en Twitter
Facbook RidderkerkVari Vlaardingen twitter
Slimmer rijden doe je met VARi, www.VARi.nl
Bekijk e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.