Onderwerp: VARI zegt u bent nog niet te laat ❄️

De temperatuur daalt | Inspiratie voor ombouwers | Gekozen voor de Swift
Slimmer rijden
NieuwsBrief 19 2018
U bent nog niet te laat voor winterbanden!
Vanaf een temperatuur van 7 graden Celsius of lager zijn winterbanden veiliger dan zomerbanden. Veel van onze klanten weten dit gelukkig al. Daarom heeft het VARI-bandenhotel op dit moment maar liefst 450 families (met elk 4 banden) te logeren.
Klik op de afbeelding voor de Winterbanden uitleg

Om al die gasten op tijd uit te checken en hun zomerse broertjes en zusjes op te slaan, hebben we al veel van onze klanten geholpen. Heeft u uw banden nog niet laten wisselen, maak dan snel uw afspraak.

Sneeuwkettingen nodig voor de wintersport, ook daar kunt u bij VARi terecht.

Nieuwe Jimny is nu al inspiratie voor ombouwers
De nieuwe Jimny, die tijdens de Winterscan bij ons in de showroom stond, blijkt in Japan al een grote hit te zijn voor carrosseriebouwers. Zij zien in de auto duidelijk de kleine Mercedes G-klasse en hebben al diverse stoere ombouwsets ontwikkeld. 

Deze sets zijn in Nederland helaas nog niet te koop, maar VARi zou VARi niet zijn als wij u dit moois zouden onthouden, dus hebben wij vast een ombouwset besteld. Kijk eens wat een plaatjes.
Dick’s Autoschade kiest voor Suzuki Swift van VARi
De lokale autoschadespecialist, Dick’s Autoschade met vestigingen in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis, heeft voor de inzet van leenauto’s gekozen voor de Suzuki Swift. Voor Gerard Dickhoff, directeur van het schadebedrijf was het een logische keuze dat deze auto’s bij VARi besteld werden.
Onderschrift: Gerard Dickhoff (r) van Dick’s Autoschade, ontvangt de sleutels van de nieuwe Suzuki Swifts van VARi’s Michel Rombout

Gerard: “Niet alleen doen wij als schadebedrijf al jaren goede zaken met VARi, maar wij hebben ook hele goede ervaringen met het onderhoud van onze leenauto’s door VARi. De service is snel en er is een fantastische pechhulp, zodat onze klanten, die meestal toch al een vervelende ervaring met schade achter de rug hebben, verzekerd zijn van vervoer tijdens het herstel van hun auto.”

Wij wensen de klanten van Dick’s Autoschade heel veel veilige kilometers toe.
Volg ons op Facebook en Twitter
Facbook RidderkerkVari Vlaardingen twitter
Slimmer rijden doe je met VARi, www.VARi.nl
Bekijk e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.