Onderwerp: VARI zegt sorry

Onze welgemeende excuses voor een geslaagde Winterscan
Slimmer rijden
NieuwsBrief 18 2018
Onze welgemeende excuses voor een geslaagde Winterscan
Afgelopen zaterdag 3 november hebben we in Vlaardingen weer onze jaarlijkse VARi Family Dag gehad met de traditionele VARi Winterscan. Dat is niet zo gelopen als we verwacht hadden. Vanuit de landelijke Suzuki-organisatie hoorden we dat de Winterscan is afgeschaft, omdat er geen belangstelling meer voor zou zijn. Eigenwijs als we zijn, hebben wij hem toch door laten gaan.

Als VARi willen we daarom tegen al onze klanten, buren en medewerkers “SORRY” zeggen.

Het was weer gezellig
Sorry, dat het die dag op de Woon- & Autoboulevard Vlaardingen zo’n chaos was met gemiddeld 70 wachtende auto’s voor onze werkplaats. Sorry, dat de overheid nou juist dit weekend de A20 naar VARi had afgesloten. Sorry, dat de 500 broodjes en 60 liter erwtensoep al om 14 uur op waren. Sorry, dat sommige klanten tot twee maal toe weggestuurd moesten worden. Sorry, dat onze medewerkers geen pauze hebben gehad en van 8:30 tot 17 uur aan één stuk gebuffeld hebben. Sorry, dat niet alle klanten aan onze gezellige Bingo mee konden doen of konden genieten van de live muziek.
een overzicht
van de chaos
Maar, aan iedereen die deze dag wel binnen was, BEDANKT, u heeft ons de geweldigste dag van 2018 bezorgd. De Family Dag was nog nooit zo goed bezocht. HET WAS TE GEK.
Voor iedereen die ons feestje heeft gemist, om welke reden dan ook, bel, mail of maak een afspraak via www.vari.nl vóór 17 november 2018, dan doen wij uw VARi Winterscan alsnog én GRATIS.

Met vriendelijke groet,
namens het hele VARi-team
Richard Middendorp

PS: Wellicht gaan ook wij toch overwegen om te stoppen met de Winterscan in deze vorm. Niet bij gebrek aan belangstelling, maar juist door teveel belangstelling. Heeft u ideeën om de problemen volgend jaar te voorkomen, laat het ons dan gerust weten. Mijn persoonlijke email adres is richard@vari.nl

De foto’s kunt u terugzien op facebook van VARi 


Volg ons op Facebook en Twitter
Facbook RidderkerkVari Vlaardingen twitter
Slimmer rijden doe je met VARi, www.VARi.nl
Bekijk e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.