Onderwerp: VARI, nieuws september 2016

Voorkomen beter dan...  Bekijk de e-mail online 
Slimmer rijden
NieuwsBrief 9 2016
Een slimme meid…
Slim
Onze Charissa Weiss (21) is sinds 1 juli jl. bij VARI Ridderkerk in vaste dienst.

Haar opleiding tot “Technisch Specialist Personenauto’s” heeft zij gedaan aan het MBO in een zogenaamde BOL-opleiding. Haar stages in het 3e en 4e jaar liep ze bij ons in de werkplaats. Als enige vrouw in deze groep staat zij zeker haar mannetje.
Naast het onderhouden of repareren van uw auto heeft zij als hobby’s ijshockey, waar zij keeper is, maar ook haken en tekenen, waarbij ze lekker thuis kan zijn. Overdag werkt ze met motorolie, maar ’s avonds werkt zij met massageolie, want ze is ook gediplomeerd massagetherapeut. Heeft uw auto ook een massage nodig? Laat Charissa hem onder handen nemen!
Ook Leaseprof waardeert VARI
leasen
Onze partner Leaseprof heeft VARI Ridderkerk in augustus 2016 beloond met de hoogste klantenwaardering! Naast een mooie oorkonde werden onze mensen ook getrakteerd op een forse taart.

LeaseProf is een landelijk netwerk van samenwerkende universele autobedrijven voor het onderhouden van leaseauto’s in opdracht van leasemaatschappijen. Prettig dichtbij met service van topniveau, o.a. haal- en brengservice en gelijkwaardig vervangend vervoer.

  
Doe een ander een plezier: doe de APK-alert cadeau
Even opletten
Alle VARI-klanten ervaren automatisch het gemak van onze APK-alert. Wij sturen u ruim op tijd een reminder voor deze wettelijke keuring.

Op deze manier voorkomt u een boete van € 130,-. Elke autobezitter ontvangt deze namelijk automatisch van de RDW (Rijksdienst Wegverkeer) zodra de keuringsdatum verlopen is.

Ook niet VARI-klanten willen wij deze boete graag besparen. U kunt uw familie, vrienden en kennissen dus helpen. Geef hun naam, kenteken en emailadres door op www.vari.nl/apk-alert of mail ons op info@vari.nl.

Klanten vertellen: de familie Veldhoen, al 30 jaar VARI-klant
De klant
Tevreden klanten, daar doe je het voor. Dat zeggen ze bij elk autobedrijf, maar dat wij het ook waar maken, daar is de familie Veldhoen het levende bewijs van. Al bijna 30 jaar zijn zij trouwe klant van VARI. Inmiddels zijn er zeker 15 nieuwe auto’s aangeschaft. De laatste werd eind juli afgeleverd.

Joop en Nettie Veldhoen uit Maassluis zijn ooit begonnen met een gebruikte Alto die werd overgenomen van een schoonzus uit Gouda. In het eerste weekend hadden zij pech met deze auto en zo kwam VARI in beeld. Meestal reden ze twee auto’s, maar sinds Nettie gestopt is met werken, doen ze het met één. In dit geval een mooie nieuwe Suzuki Vitara 1.6 High Executive.

“Bij VARI hebben ze ons altijd vlot en servicegericht geholpen, zonder poeha en tegen een goede prijs. Het is gewoon een gezellig en prettig autobedrijf”, aldus de familie Veldhoen.

Vraag van een klant: Kan een voorruit verbrijzelen?
Een vraag
Nee, dat kan niet. Een voorruit bestaat tegenwoordig uit gelaagd glas. Dit betekent dat de autoruit is gemaakt van twee dunne glaslagen met daartussen een stevige laag folie. Deze folie zorgt ervoor dat een voorruit niet helemaal verbrijzelt als er schade ontstaat. Goed om te weten: de zij- en achterruiten van een auto zijn gemaakt van gehard glas. Die verbrijzelen wél bij schade en moeten daarom altijd vervangen worden.

Heeft u ruitschade? Neem dan snel contact met ons op en laat uw ruit vakkundig repareren of, indien nodig, vervangen.


Volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn
FacbookTwitter LinkedIn
Slimmer rijden doe je met VARI, www.VARI.nl
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.