Onderwerp: VARI, nieuws september 2016

Wij waren onder de indruk..  Bekijk de e-mail online 
Slimmer rijden
NieuwsBrief 9 2016
Slim en snel: Kijken, Kopen, Rijden
Niet verder zoeken
Snel een andere auto nodig? Omdat deze niet meer past of een mankement vertoont?

Bij VARI Ridderkerk heeft u de keuze uit minimaal 25 gebruikte auto’s van altijd minder dan € 5.000,-.
Deze auto’s staan allemaal kant-en-klaar in de showroom. Ze hoeven alleen nog even op naam te worden gezet. Ook melden we ter plaatse de APK af, zodat u zeker een jaar zorgeloos kunt rijden. Kijken, Kopen, Rijden maar.
Zakelijke rijder waardeert VARI
In augustus werd VARI Ridderkerk al beloond met de hoogste klantenwaardering van Leaseprof, maar ook de zakelijke rijder waardeert VARI. Neem nou Sandra Boer van Nouwen Notarissen. Zij maakte een getuigschrift voor de medewerkers van VARI Vlaardingen.

Sandra: “Of je nu langs de weg staat omdat je met volle vaart tegen de auto voor je bent aan gereden, of je accu leeg is omdat je je lichten aan hebt laten staan, voor gewoon onderhoud of voor overleg en advies over je auto, VARI B.V. is er altijd om je op te halen, je auto weg te slepen, te repareren en om je bij te staan met eerlijke adviezen”.

  
Slimme zet: laat op tijd uw winterbanden monteren
Je zou het niet verwacht hebben na deze extreme zomer. Dagen van meer dan 30 graden in september, wie had dat gedacht? Toch komt hij er weer aan: de winter.
Tijd dus om aan winterbanden te denken. Heeft u al een set bij ons in het bandenhotel? Dan ontvangt u automatisch een oproep om deze te laten monteren.

Nog geen winterbanden? Schaf deze dan op tijd aan. Als de temperatuur onder de 7 graden zakt, heeft u met winterbanden nu eenmaal beter grip op de weg. Dat is veiliger!

Wie kent haar niet? Gerda Lagerwaard
Wie wel eens bij VARI Vlaardingen binnenloopt, kan haar niet missen. De moeder van de VARI, dochter van onze oprichter Arie Lagerwaard, moeder van Richard Middendorp en petemoei van alle VARI-medewerkers.

Alhoewel ze al ruim 70 jaar is (ja, zie je niet, hè?!), denkt ze nog niet aan stoppen. Ze vindt het veel te gezellig om achter haar eigen koffiebar klanten te voorzien van een drankje en een luisterend oor.

Komt u ook (weer) eens langs? Van Gerda mag dat elke dag, met of zonder uw auto.

Volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn
FacbookTwitter LinkedIn
Slimmer rijden doe je met VARI, www.VARI.nl
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.