Onderwerp: Team VARi wenst u fijne feestdagen

Namens alle medewerkers van Vari
Slimmer rijden
NieuwsBrief 16 2019
Prettige, zorgeloze en veilige feestdagen toegewenst
Alle medewerkers van VARi Vlaardingen en VARi Ridderkerk wensen iedereen nu alvast ontiegelijk goede Kerstdagen.
Net als onze klanten, gaan wij ook genieten van deze feestdagen, daarom zijn wij beide Kerstdagen gesloten. Tot en met dinsdag 24 december en vanaf vrijdag 27 december ontvangen wij u met alle plezier in onze werkplaatsen en showrooms aan de Hoogstad 151 in Vlaardingen of aan de Noordenweg 73-75 in Ridderkerk.
Ga goed voorbereid de winter in!
De weermannen verwachten na een zachte zomer en herfst, nu een extreme winter. Uw auto krijgt het dus extra zwaar. Pas dus goed op hem. Extra aandacht kan geen kwaad. Daarom hierbij alvast 3 wintertips:
  • Startkabels: leg een set in uw auto. Neemt weinig plaats in. Met goed onderhoud en een gezonde accu zal het u niet overkomen, maar dan kunt u mooi een ander op weg helpen. 
  • Versnelling: bij strenge vorst kan uw handrem vastvriezen. Zet uw auto daarom in de winter in de eerste versnelling. Natuurlijk wel starten met ingetrapte koppeling!
  • Ruitenwissers: door uw ruitenwissers ’s avonds omhoog te zetten, voorkomt u beschadiging van het rubber door vastvriezen. Kleine moeite, groot gemak.
Uiteraard bent u via uw VARi Family Card zeker van onze starthulp bij problemen.
Toch problemen? Bel 0800 – 235 82 74 of maak een afspraak.

U bent nog niet te laat voor winterbanden!
Vanaf een temperatuur van 7 graden Celsius of lager zijn winterbanden veiliger dan zomerbanden. Veel van onze klanten weten dit gelukkig al. Daarom heeft het VARI-bandenhotel op dit moment maar liefst 450 families (met elk 4 banden) te logeren.

Om al die gasten op tijd uit te checken en hun zomerse broertjes en zusjes op te slaan, hebben we al veel van onze klanten geholpen. Heeft u uw banden nog niet laten wisselen, maak dan snel uw afspraak.

Sneeuwkettingen nodig voor de wintersport, ook daar kunt u bij VARi terecht.
Volg ons op Facebook en Twitter
Facbook RidderkerkVari Vlaardingen twitter
Slimmer rijden doe je met VARi, www.VARi.nl
Bekijk e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.