Onderwerp: Suzuki in de Top 3, nieuws van VARi

Maar er is meer, De winnaars, Vrijheid en elektrische auto naar Vari
Slimmer rijden
NieuwsBrief 9 2019
Een schone auto voor 139 ventieldopjes
Op 8 mei jl. vond in bioscoop Vue in Vlaardingen de Ladies Night met de romcom Singel 39 plaats. Rondom deze ‘feel good movie’, met in de hoofdrollen Lies Visschedijk (Soof) en Waldemar Torenstra en een bijrol voor Douwe Bob, was een gezellige beurs van lokale leveranciers georganiseerd.

Ook VARi gaf daar acte de presence met maar liefst vier mannen en een prijsvraag waarbij het aantal ventieldopjes in een pot geraden moest worden. En de winnaar is: Sandra Ringeling.

Vlnr: Coen, Arjan, Sandra en Michel
Daar wilden wij meer van weten, dus even gebeld met Sandra. “Het was een hele leuke avond met zo’n echte vrouwenfilm. Geslaagde zakenvrouw wordt hoteldebotel verliefd op haar knappe huurder. Hij valt alleen eigenlijk op mannen, maar wil wel een kindje. Nou ja, je weet wel hoe dat gaat …” aldus Sandra. “Daarna in gesprek met de gezellige mannen van VARi. Erg gelachen en dan blijken ze ook nog eens mijn oom te kennen.”

Het waren dus 139 ventieldopjes en de prijs is een complete reiniging van Sandra’s Peugeot. Op dinsdag 14 mei hebben we die onder handen genomen. Na afloop kon hij zo de showroom in, maar dat hebben we niet gedaan, want hij is weer meegegaan naar huis. Veel plezier Sandra!


Ook uw auto helemaal schoon?
3 Suzuki's in top 5 zuinigste auto's!
De Britse vergelijkingssite WhatCar heeft een uitgebreide praktijktest gedaan naar de werkelijke verbruikcijfers van alle verkrijgbare auto's en wat blijkt? Suzuki is SUPER zuinig.
Dat wisten wij natuurlijk allang, want één van de 7 zekerheden van Suzuki is immers SUPER ZUINIG.

Terwijl iedereen bezig is met nadenken over duurzaamheid en het klimaat, bewijst Suzuki dat niet alleen hele kleine auto's zuinig zijn. Ook een SUV (Ignis) en een gezinsauto (Baleno) doen bij dit merk mee in de top.

Laat uw auto weer naar bloemen ruiken
Na onze airco-reiniging van slechts € 49,50 zorgen wij dat haar auto heerlijk naar bloemen ruikt. Op die manier geniet u van gezonde frisse lucht bij het rijden. Immers, een goede airco houdt het interieur vrij van vocht en stof en stinkt niet.
Houders van een VARI Family Card krijgen van ons een gratis aircocheck en extra korting op een volledige airco-servicebeurt, die u minimaal elke 4 jaar moet laten doen voor een goede werking van de airco. Wij stellen hierbij een diagnose, vullen het systeem opnieuw met koelmiddel en doen een lek- en druktest, waarvan u een certificaat ontvangt.

Deze servicebeurt van € 129,00 biedt VARi nu aan voor slechts € 99,50

VARi Vlaardingen wordt Kentekenloket
Nu het aantal postkantoren flink is afgenomen, hebben een aantal autobedrijven, waaronder VARi Vlaardingen, het overschrijven van kentekens overgenomen. Koopt of verkoopt u dus uw auto, dan kunt u deze vanaf 16 mei 2019 bij ons op naam laten zetten.
Indien gewenst doen wij dan gelijk de kilometercheck, een aankoopkeuring en APK, wij checken de banden, kunnen een zomer- of wintercontrole uitvoeren en een diagnoserapport maken.

Kortom: uw Kentekenloket is meer dan alleen een loket.

Volg ons op Facebook en Twitter
Facbook RidderkerkVari Vlaardingen twitter
Slimmer rijden doe je met VARi, www.VARi.nl
Bekijk e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.