Onderwerp: Nieuwsupdate van VARi

Wij staan er klaar voor, zodat u veilig op weg kunt. VARi denkt met u mee
Slimmer rijden
NieuwsBrief 6 2019
Winterbanden wisselen
maak nu een afspraak
Rust roest, zeker bij auto’s. Wees slim, kom langs!
Wellicht denk u dat auto’s die weinig rijden ook weinig onderhoud nodig hebben. Dat is niet waar. Uiteraard zullen ze minder vaak gerepareerd moeten worden, maar onderhoud moet u eigenlijk minimaal eenmaal per jaar laten doen. Ook als u maar 5000 km (of minder) per jaar rijdt.
Roest
Onderschrift: deze heeft echt teveel rust genomen …
Dat is het beste voor het behoud van uw auto, want dan controleren wij ook gelijk of alles nog goed werkt. Ruitenwissers en banden verdrogen, olie kan (condens)water gaan bevatten, koelvloeistof kan bederven, accu’s ontladen en het metaal kan gaan roesten, zeker ook aan de onderzijde.

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat al deze zaken nagekeken worden, zodat u altijd op uw auto kunt rekenen. Kom dus langs voor koffie, een praatje én onderhoud.

Showroom Vlaardingen
2e paasdag open van 12.00 - 16.00 uur

In Ridderkerk hebben we een nieuwe voorraad occasions!
VARi Ridderkerk is al ruim 30 jaar specialist in tweedehands auto’s. Een VARi-occasion is betaalbaar én betrouwbaar. In Ridderkerk vindt u een outlet-showroom die net zo mooi is als bij een dealer van nieuwe auto's.
Door de aflevering van veel nieuwe en gebruikte auto’s aan onze klanten, is er ook weer een mooie voorraad verse occasions ontstaan. Om de keus zo groot mogelijk te houden, staan alle VARi-occasions tot € 5.000,- in Ridderkerk en de hoger geprijsde auto’s zoveel mogelijk in Vlaardingen.
Op Meivakantie met uw auto
maak tijdig een afspraak
Slimme vrouwen verzorgen uw auto bij VARi
Na Charissa bij VARi Ridderkerk hebben we nu ook in Vlaardingen een vrouwelijke monteur aan het werk. Isabella Hendriks (18) volgt nu nog de opleiding tweede monteur aan het Mondriaan ROC in Den Haag, maar is vast van plan om daarna door te gaan voor eerste monteur en APK-Keurmeester.
trots
Nadat ze tijdens haar stage bij Witte Brug in Honselersdijk helaas niet verder kon, omdat het bedrijf geen plaats meer had, moest ze op zoek naar een ander adres. Dat werd VARi Vlaardingen, want Richard zag dat ze ‘het in zich heeft’ en enthousiast, nieuwsgierig en kundig is.

Ook in haar vrije tijd houdt Isabella zich graag bezig met paardenkrachten. Ze rijdt dan namelijk elke week het paard van een vriendin. Daarnaast is het spelen van de accordeon één van haar hobbies. Wie weet gaan we haar nog eens horen op een VARi Familiedag. Op dit moment woont ze nog bij haar vader in Hoek van Holland, maar ze wil graag een eigen huisje met haar vriend.

Isabella: “Werken bij VARi geeft je de kans echt met auto’s van alle merken bezig te zijn. Hier leren ze je als monteur de kneepjes van het vak.”

Volg ons op Facebook en Twitter
Facbook RidderkerkVari Vlaardingen twitter
Slimmer rijden doe je met VARi, www.VARi.nl
Bekijk e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.