Onderwerp: Nieuws van het VARi - Team

Voor maximaal rijpleizer

NieuwsBrief 3 2022

De bandenwissel komt eraan

We staan weer aan de vooravond van de wisseling van winterbanden naar zomerbanden. Plan tijdig uw afspraak in en voorkom lange wachttijden. Waarom tijdig de zomerbanden monteren? De belangrijkste redenen:

  • Boven de 7 graden meer grip ten opzichte van winterbanden.

  • Boven de 7 graden betere wegligging ten opzichte van winterbanden.

  • Winterbanden slijten sneller bij hogere temperaturen.

  • Een tijdige wissel voorkomt wachttijden.

  • Bespaar op brandstofkosten.


Heeft u vragen omtrent de bandenwissel, neem dan contact met ons op. Wilt u direct een afspraak maken, dat kan via onderstaande button. 

Een goede airco is een koele airco

Laat uw airco voor de zomer controleren. Een goede airco is een koele airco, die niet ruikt en uw interieur vrij houdt van vocht en stof. Om er achter te komen of uw airco nog goed werkt, doen wij graag een aircocheck voor u.

Heeft u het al ingesteld?

Als er onverhoopt iets met u gebeurt, is uw smartphone van onschatbare waarde. Via uw telefoon kunnen hulpverleners snel uw identiteit achterhalen én weten zij wie ze voor u kunnen bellen. Hiervoor moet u alleen wel een noodcontact ingesteld hebben. Dit noodcontact kan dan vanaf het vergrendelscherm snel worden bereikt. Volg de instructies van uw telefoon om een noodcontact in te stellen.

Waar zit de tankdop ook alweer?

Het kan zomaar gebeuren dat u komt aanrijden bij een tankstation en denkt: aan welke kant zat de tankdop ook alweer? U bent niet de enige. De oplossing is: kijk naar de brandstofmeter. Bij de brandstofmeter op het dashboard staat namelijk een driehoekje*, vlak naast het symbool van de benzinepomp. Het puntje van de driehoek wijst naar de plek waar het brandstofklepje zich bevindt: links of rechts van uw auto.


*In een aantal gevallen kan het zijn dat er geen driehoekje staat, dan is de aanwijzing de brandstofslang naast het symbool van de brandstofpomp.

VARI is de specialist

VARi verkoopt geen losse artikelen, maar alleen een compleet gemonteerd product omdat onze filosofie is dat een trekhaak en een kabelset geen doe-het-zelf artikelen zijn. Een kabelset van een moderne auto wordt aangesloten via het CAN-bus systeem van de auto. Voor uw veiligheid en de veiligheid van andere weggebruikers dient montage op een vakkundige manier te geschieden. Maar dan wel tegen de scherpste prijs!

Nog geen trekhaak? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Heeft u al een trekhaak?

Gaat u er binnenkort weer op uit met de caravan? Of maakt u na langere tijd weer gebruik van uw fietsendrager? Ga dan goed voorbereid op weg en laat vóór vertrek de werking van de stekkerdoos en de bevestiging van uw trekhaak controleren. Op niet goed functionerende verlichting staat namelijk een boete van 150 euro!

Slimmer rijden doe je met VARi, www.VARi.nl