Onderwerp: Nieuws van het VARi - Team

Voor maximaal rijpleizer

NieuwsBrief 2 2022

Top 6 meest verkochte auto-accessoires

Wilt u uw auto nóg completer maken? We hebben een overzicht voor u van de 6 meest verkochte auto-accessoires. 

  1. Trekhaak

  2. Winterbanden

  3. Fietsendrager

  4. Parkeersensoren

  5. Allesdragerset / Bagagebox dak

  6. Lichtmetalen velgen

Neem contact op voor de mogelijkheden om uw auto completer te maken.

Team VARi is op zoek naar een collega

Heb jij een enorme passie voor sleutelen aan auto’s, wil je alles weten over de nieuwste ontwikkelingen en zie je het als een uitdaging om binnen no-time onze klanten weer op weg te kunnen helpen? Kom dan als Automonteur bij VARi werken! Je krijgt bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen door het uitvoeren van veel verschillende werkzaamheden en zelfstandig in een leuk team te werken. 


Wil je meer weten neem even contact met Richard op

Wist u dat dit het meest voorkomt tijdens de APK?

De APK is een momentopname: hoe staat uw auto ervoor op het moment dat deze wordt aangeboden voor de Algemene Periodieke Keuring. Auto’s worden gecheckt op tal van punten, maar wat eruit springt zijn de banden. We zien voornamelijk onvoldoende profiel op de banden. Let op: het wettelijk minimum is 1,6 mm gemeten over 75% van het oppervlak. Gezien de natte dagen is dit echter niet aan te raden. 


Is uw auto toe aan de APK of heeft u nieuwe banden nodig, maak dan online een afspraak.

Jongens... het kindje heeft het niet gered

Onlangs kwam het bericht via het nieuws naar buiten wat ons heeft geraakt. Daarom plaatsen wij dit in onze maandelijkse nieuwsbrief. Woorden schieten te kort. Lees het artikel op Vlaardingen24.nl

Auto uitlenen, kan dat zomaar?

Regelmatig worden auto’s in Nederland uitgeleend aan vrienden of familie. Het gebeurt natuurlijk wel eens dat de hoofdbestuurder van een auto niet zelf achter het stuur zit. Geen probleem! Maar wat doet u als er schade aan uw auto wordt gemaakt als u deze heeft uitgeleend? Wordt de schade dan wel vergoed door uw verzekeraar? Zoek dit vooraf uit om achteraf problemen te voorkomen.

Vraag van een klant: Mag je een elektrische auto slepen?

Veel elektrische auto's worden mechanisch vergrendeld in de aandrijving. Als dat bij het te slepen voertuig van toepassing is, zal deze vergrendeling waarschijnlijk stuk gaan. Ook wordt bij elektrische auto's energie opgewekt als er geen aandrijving is. Als de auto gesleept wordt, kan deze energie in de meeste gevallen niet te door de HV accu worden opgenomen. Er zijn enkele modellen die wel gesleept kunnen worden. Het advies: kijk in het digitale of papieren handleiding van uw auto of het wel of niet kan. 

Bij twijfel niet doen. 

Hoe heeft u de auto verzekerd?

Steeds vaker komen wij mensen tegen die verrast zijn als ze geconfronteerd worden met schade aan hun auto. Is de auto WA verzekerd of WA Beperkt? Of toch WA Volledig? Hoe hoog is het eigen risico en wat zijn de gevolgen voor de no-claimkorting? Veel auto’s zijn uitgerust met mooie en vaak dure accessoires. Deze zijn meestal maar voor -standaard- € 500,- meeverzekerd. 

Sta er gewoon eens bij stil. Heeft u vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Slimmer rijden doe je met VARi, www.VARi.nl