Onderwerp: Nieuws van VARi

Onze Outlet, de faire werkplaats en VARi ging mee
Slimmer rijden
NieuwsBrief 9 2019
Kijken, Kopen, Rijden
Dat is het motto van VARI Ridderkerk. Alle auto’s in onze speciale Outlet Showroom staan volledig rijklaar voor u klaar. U kijkt, u koopt en u rijdt er gelijk in weg.
Elke auto heeft een onderhoudsbeurt gehad met nieuwe APK, 30 euro brandstof, 3 tot 6 maanden garantie en natuurlijk VARI Pechhulp via de VARI Family Card.

VARI is 2e Pinksterdag gesloten
VARI Ridderkerk, de faire werkplaats
VARi Ridderkerk gevestigd op Noordenweg 75 te Ridderkerk staat onder leiding van servicemanager Pascal van Loosen, die wordt bijgestaan door technisch specialiste Charissa Weiss en de ervaren APK-monteurs Hans van Oort en Theo Schenk.
Kortom hier staat een team met zo'n 100 jaar automotive ervaring.

VLNR: Theo, Hans, Pascal en Charissa
Theo, Hans, Pascal en dus ook Charissa onderhouden alle automerken voor een faire prijs. Een Faire prijs? Zeker, wij hanteren het gezelligste uurtarief uit de regio en vervangen uitsluitend zaken die nodig zijn, zodat u zolang mogelijk plezier van uw auto zult hebben. Als u ons onderhoudsadvies opvolgt, geven zij u een pechpasje voor in de stad gratis mee. Wilt u hulp in heel Nederland of zelf Europa dan kunnen zij dat ook regelen.
VARi ging mee als technische equipe met de E4Travel
Vaak zegt Richard gekscherend: “Bij VARi onderhouden we alles met wielen en een motor, behalve vliegtuigen en treinen.”, maar het is waar en veel van onze klanten weten dit ook.

Bij E4Travel is de reis het doel. Dit is een reisorganisatie voor liefhebbers van sportieve, klassieke en exclusieve auto’s. Een tijdens zo’n toertocht wil je rijden en genieten, maar zeker niet ongepland stilstaan.

Daarom had E4Travel bij de reis van 2 – 5 mei 2019 VARi meegevraagd als ‘instand-pech-onderweg-team’. Rob en Richard reden mee als technische equipe, dus alles bleef rollen.
Bijzondere auto? Maak hier uw afspraak.

Volg ons op Facebook en Twitter
Facbook RidderkerkVari Vlaardingen twitter
Slimmer rijden doe je met VARi, www.VARi.nl
Bekijk e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.