Onderwerp: Maak kans op een weekend Vitara rijden bij VARI

Wat u daarvoor moet doen? | Bekijk de e-mail online 
NieuwsBrief 04 2015
Maak kans op een weekend in de nieuwe Vitara rijden
Wat u daarvoor moet doen? Vul onze enquête in en u maakt automatisch kans.
Van onze klanten krijgen wij maar liefst een 9,1* en 99% van de klanten, die ons beoordelen, beveelt ons aan bij vrienden en kennissen. Met deze score zijn wij heel blij. Het is een waardering voor ons team, dat hard werkt om onze klanten tevreden te houden.

De score is goed, maar voor ons nooit goed genoeg. Wij willen klanten nog meer tevreden stellen en met onze dienstverlening nog meer berijders helpen.
U kunt ons hierbij helpen door bijgaande zeer korte enquête in te vullen. Het zijn slechts 3 vragen, die u niet meer dan 3 minuten zullen kosten.
Als dank voor de moeite maakt u kans op een weekend rijden in de nieuwe Vitara!

* score Klanten Vertellen o.b.v. 366 beoordelingen op 20 april 2015

Pitten horen in appels, niet in ruiten!
De putjes van steenslag in uw ruiten, worden in de branche ‘pitten’ genoemd. Deze kleine beschadigingen kunnen sterren worden in uw ruit, die kunnen doorscheuren en u hoge kosten kunnen opleveren.

VARI is partner van GlasGarage en repareert uw ruiten vakkundig. Bij een pit, kleine ster of koeienoog is de reparatie meestal verzekerd. VARI kan deze gratis repareren en regelt voor u de claim. Is de ster te groot of heeft u een scheur in de ruit, laat deze dan vervangen door onze professionals. Een goede ruit geeft goed zicht en bevordert uw veiligheid.

Maak snel een afspraak in:

Prettig kennis te maken: Michel Rombout
Door klanten wordt hij wel de vrolijkste Suzuki-verkoper van Nederland genoemd. Zijn naam: Michel Rombout (45), Accountmanager Verkoop op onze vestiging in Vlaardingen. Hierbij zijn verhaal.

Goedendag beste VARI-klanten. Mijn naam is Michel en ik ben sinds 1998 getrouwd met Monique. Samen hebben we een dochter, Danique, van 15 jaar.

Als ik niet aan het werk ben als accountmanager in Vlaardingen, mag ik mij graag bezig houden met voetbal – nu nog op de televisie, maar vroeger ook zelf op het veld – en oude Amerikaanse auto’s.

Sinds 2004 werk ik voor VARI als verkoper en inmiddels dus als accountmanager. Met 22 jaar ben ik begonnen als autopoetser bij Autobedrijf Dijkshoorn. Al snel werd ik daar ingezet als verkoper. VARI is een heerlijk familiebedrijf om voor te werken en ik hoop daar nog lang mee door te kunnen gaan.

Of het nu verkoop is of poetsen, voor mij is het contact met de klant het leukste dat er is. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Bij mij kunt u terecht voor nieuwe of gebruikte Suzuki’s. Voor elk wat wils en we sluiten samen een mooie deal.

Heb je een vraag aan Michel? michel@vari.nl

Volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn
FacbookTwitter LinkedIn
Slimmer rijden doe je met VARI, www.VARI.nl