Onderwerp: De VARI Nieuws editie

Gezocht sterren en bespaar | Bekijk de e-mail online 
NieuwsBrief 02 2015
Sterren gezocht !!
Nee, VARI is geen nieuwe afdeling X-factor begonnen, maar zoekt wel uw sterren.
De sterren in uw ruiten, die kunnen doorscheuren en u hoge kosten kunnen opleveren.
VARI is partner van GlasGarage en kan dus uw ruiten vakkundig repareren. Bij een pit, kleine ster of koeienoog is de reparatie meestal verzekerd. VARI kan deze gratis repareren. Is de ster te groot of heeft u een scheur in de ruit, laat deze dan vervangen door onze professionals.
Een goede ruit geeft goed zicht en bevordert uw veiligheid. 
Maak snel een afspraak in:
Occasions tot € 4.999,- bij VARI Ridderkerk
In onze vestiging Ridderkerk slaagt u altijd voor een voordelige auto met ervaring. Bart, Hans, Pascal en Charisse staan voor 200% achter onze Smart-Occasions, die maximaal € 4999,- kosten.

Duurder zijn de auto’s die u bij hun koopt nooit. De auto’s komen met BOVAG-garantie en VARI-zekerheid. Bekijk hier onze voorraad.


Onze Auto van de Week is deze mooie rode Toyota Aygo uit 2006 met nog geen 40.000 km.
Werkplaatsafspraak online: tot 31 maart € 10,- cadeau
Een afspraak maken bij VARI is heel eenvoudig en dat kunt u eenvoudig zelf op onze website.
Tot eind maart 2015 is het zelf plannen van een afspraak extra aantrekkelijk.

U ontvangt namelijk direct tien harde Euro’s korting op de werkzaamheden. Deze € 10,- wordt bij het afrekenen direct op uw factuur in mindering gebracht. Heeft uw Suzuki of ander merk auto onderhoud of reparatie nodig? Wacht dan niet langer en klik op onderstaande button voor het maken van een afspraak.

Maak uw Alto Celebration nog persoonlijker
De Alto Celebration heeft normaal al een extra rijke uitrusting met o.a. sportieve 14" lichtmetalen velgen, handbediende airco, radio/CD/MP3-speler, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare zijruiten voor en luxe stootlijsten.

VARI maakt de Celebration nog persoonlijker. In plaats van 14”, krijgt u 15” lichtmetalen velgen. Dat oogt nog sportiever. Ook kunt u zelf de kleur van uw dak en zijspiegels uitkiezen. Een feestelijke auto met een feestelijk tintje dus. En de prijs blijft laag: € 10.499,- rijklaar.
Geen bijkomende kosten, gewoon instappen en wegrijden.


VARI maakt de Alto Celebration nog persoonlijker.

Prettig kennis te maken: Monique van de Ende
Heeft u dat nou ook, dat u het gezicht achter de stem aan de telefoon wilt kennen?

Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Monique van de Ende. Ik ben 53 jaar en woon met mijn man en onze hond in Rotterdam. Ik ben al 29 jaar werkzaam in de autobranche in verschillende functies. Sinds 2010 werk ik bij VARI Rotterdam, waar ik ben begonnen als Service Adviseur. 

Op 1 februari van dit jaar zijn wij gestart met een Klantencontact Centrum. In mijn nieuwe functie bel ik bestaande en nieuwe klanten van alle VARI vestigingen. We herinneren onze klanten aan hun onderhoud en behandelen alle vragen en opmerkingen.

Het klantencontact vind ik het leukste aan mijn werk, dus deze nieuwe functie zie ik als een echte uitdaging. Hopelijk spreken wij elkaar snel.
Volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn
FacbookTwitter LinkedIn
Slimmer rijden doe je met VARI, www.VARI.nl
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.