Onderwerp: ☃ de nieuwseditie van VARI

Nog een paar tips zo aan het einde van het jaar Bekijk de e-mail online 
NieuwsBrief 12 2015
Fijne dagen
Geachte relatie,

Aan het einde van het jaar willen wij u bedanken voor het vertrouwen dat u ons heeft gegeven. Ook in het nieuwe jaar staan onze medewerkers weer met veel plezier en enthousiasme voor u klaar!

Wij wensen u fijne feestdagen en een geweldige jaarwisseling!

Namens alle medewerkers van VARI
Openingstijden rond de feestdagen
tijden aangepast
Op de dagen rond kerst en oud & nieuw hebben wij aangepaste openingstijden. Houdt u hier rekening mee als u een bezoek brengt aan onze showroom en/of werkplaats?

Op donderdag 24 december én donderdag 31 december sluiten wij om 16.00 uur.

Beide kerstdagen en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.
Win een weekend rijden in de Suzuki Vitara
maak kans
In deze commercial over de Suzuki Vitara werken medewerkers van VARI mee. De eerste die doorgeeft hoeveel VARI-medewerkers er in het filmpje te zien zijn, wint weekend rijden in de Suzuki Vitara.
VARI ruitenservice, want sterren horen in de lucht
sterren gezocht
VARI is aangesloten bij GlasGarage. Wij herstellen een ster in uw autoruit of vervangen een kapotte ruit. Onze monteurs zijn daarvoor speciaal opgeleid. Wij werken voor alle verzekeraars en leasemaatschappijen.

Ook een ingeslagen autoruit herstellen we voor het laagste eigen risico en dat is in sommige gevallen zelfs nihil. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht wanneer u onverhoopt niet verzekerd bent voor autoruitschade

VRAAG: uw auto op de handrem of in de versnelling?
remmen
Wat is nou de beste manier om een geparkeerde auto achter te laten: op de handrem, in de versnelling of beide? Sommige garagehouders adviseren de auto in de versnelling te parkeren om uw remmen te sparen. Wat zegt de deskundige?

Uw auto parkeren doet u met een aangetrokken handrem. Die is daarvoor ontworpen en dusdanig op zijn taak berekend, dat uw remmen er niet mee worden belast.

Twijfel over de staat van de remmen? Laat deze controleren. Maak een afspraak
Volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn
FacbookTwitter LinkedIn
Slimmer rijden doe je met VARI, www.VARI.nl
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.