Onderwerp: ☃️ Nieuws van VARi

Voor veilig rijden in de winter

NieuwsBrief 11 2021

40 jaar Suzuki dealer

Meer dan 40 jaar is VARi officieel Suzuki dealer. VARi is een de oudste Suzuki dealers van Nederland. En daar zijn we best wel trots op, heel trots zelfs. Zolang Suzuki dealer dat kan alleen maar met een fantastisch team en u als klant.

Namens het hele team: Bedankt dat u klant bent en we plakken er nog een aantal jaar aan vast.

Niet vergeten

Winterbanden zijn ideaal voor de weersomstandigheden in de herfst en winter. Het weer kan dan plotseling omslaan naar regen, kou of sneeuw. Wissel daarom nu uw banden bij ons en versterk de band met uw auto! Zodra de temperatuur onder de 7 graden duikt, hebben winterbanden de beste papieren! Winterbanden verhogen uw grip en veiligheid op de weg.

Laat de banden wisselen als dit nog niet is gedaan. Maak een afspraak.

Koop nu elektrisch

Afgelopen weken is het toch zover gekomen: De hoogste benzineprijs ooit! In Nederland dan. En hiermee tevens de hoogste benzineprijs van Europa! Hoog tijd om elektrisch te rijden. Wij geven u graag uitleg over:


  • De subsidie mogelijkheden

  • De bijtelling

  • Laadpaal plaatsing

  • Rijden met een elektrische auto, uiteraard de Seres

  • De levertijden.


Maak een afspraak voor een proefrit of laat ons uw vragen beantwoorden.

Wij zijn gewoon open

Heeft u een afspraak bij ons gepland staan maar is het vanwege de genomen maatregelen niet mogelijk om de auto bij ons langs te brengen, bijvoorbeeld door schoolgaande kinderen die even thuis zitten? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij bekijken graag met u hoe we in deze periode toch de zorgeloze mobiliteit kunnen bieden die u van ons gewend bent.


Uiteraard houden wij ons aan de RIVM voorschriften en daarom een korte reminder:


  • Het is verplicht om tijdens uw bezoek een mondkapje te dragen. Wanneer u ergens plaats heeft genomen mag u deze afdoen.

  • Wij verzoeken u uw handen te desinfecteren bij binnenkomst.

  • Houd 1,5 meter afstand van onze medewerkers.

Achter ook zichtbaar?

Veel auto's hebben automatische dagrijverlichting. Pas op! Als het mistig wordt branden de LED-strips aan de voorzijde wel, maar branden de achterlichten vaak niet (dit is merkafhankelijk, altijd even checken!). Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Rij daarom bij slecht weer en mist altijd met het dimlicht aan.

Ruitenwissers en vorst: geen goede combinatie

Let er bij vorst op dat de ruitenwissers niet vastgevroren zitten. Dit is niet altijd goed te zien. Zet de ruitenwissers niet aan, maar haal de ruitenwissers heel voorzichtig met de hand los, terwijl u het rubber vasthoudt. Als u aan de arm trekt, heeft u kans dat u het rubber lostrekt.

 

Laat de ruitenwissers even controleren. U kunt hier gewoon voor langsrijden of maak een afspraak. 

Slimmer rijden doe je met VARi, www.VARi.nl