Onderwerp: 🟣 Belangrijk bericht van VARi

Voor veilig rijden in de winter

NieuwsBrief 12 2021

Aan het einde van het jaar willen wij u bedanken voor het plezierige contact en het vertrouwen dat u ons heeft gegeven. Ook in het nieuwe jaar staan wij weer met veel plezier en enthousiasme voor u klaar! Wij wensen iedereen een fijne Kerst en Jaarwisseling en bedanken al onze klanten voor het vertrouwen en al het lekkers van afgelopen jaar !

Op de dagen rond kerst en oud & nieuw hebben wij aangepaste openingstijden. Houdt u hier rekening mee als u ons een bezoek brengt?

Vrijdag 24 december en vrijdag 31 december sluit de werkplaatsen om 16.00 uur.

Ook op beide kerstdagen en op nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

CORONA UPDATE

Afgelopen zaterdag 18 december 2021 is er een nieuwe Lock-down afgekondigd.

 

Dit houdt voor VARi in Ridderkerk en Vlaardingen dat showroombezoek binnen niet meer mogelijk is.
Heeft u een afspraak staan met een van onze verkoopadviseurs? Dan nemen wij snel contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken. Een aflevering, proefrit of taxatie? Dit kan nog steeds doorgaan, maar wel op afspraak en buiten op ons terrein of wij komen bij u op locatie. Heeft u dringende vragen? Of u interesse in een nieuwe- of gebruikte auto bel of mail gerust met Michel, Sharon, Pascal en/of Arjan.

 

Onze werkplaatsen blijven wel geopend, u bent en blijft van harte welkom. 
Wij verzoeken u voor zover het mogelijk is alleen te komen en het wachten op onderhoud zoveel mogelijk te beperken. Wanneer u dit niet lukt dan zoeken wij gezamenlijk naar een passende oplossing die wel  binnen de richtlijnen en adviezen van het RIVM vallen.

Gladheid, wees voorbereid 

Ongeschonden op je bestemming aankomen, is wat iedereen wil. Daarom hebben we een aantal tips voor u wanneer u met sneeuw of gladheid de weg op moet.

  • Houd afstand en kijk ver voor u uit.

  • Daarnaast is het van belang om niet te hard op te trekken, ook al heeft u winterbanden. De banden moeten wel grip krijgen op de ondergrond.

  • En als laatste, ga rustig een bocht in. Ook hier is er een grens voor wat winterbanden aankunnen.


Heeft u uw winterbanden nog niet laten monteren, maak dan een afspraak.

De S-Cross nu in de showroom

Michel Rombout presenteert u graag de nieuwe S-Cross. Deze SUV verpakt Suzuki’s efficiënte hybride-techniek in een stoer en verfijnd uiterlijk. De nieuwe S-Cross staat nu bij VARi.

  

  • Nieuw uiterlijk aan de voorzijde maar ook de achterkant is compleet nieuw ontworpen.

  • Uitgebreid pakket aan rijhulpsystemen, Michel weet er alles van.

  • Trekgewicht van 1.500 kg voor deze prachtige Suzuki S-Cross.

  • Leverbaar met AllGrip-vierwielaandrijving en ook automaat is beschikbaar.

  • Nieuwe Suzuki S-Cross nu bij VARi, maak gerust een afspraak om hem buiten te komen bekijken

Plan op tijd de APK

Regelmatig krijgen we de opmerking ‘wat is het druk’ of ‘wat moet ik lang wachten’. Wat kunt u doen? Maak tijdig een afspraak voor een onderhoudsbeurt of APK. Want wist u bijvoorbeeld dat een APK keuring 2 maanden eerder uitgevoerd mag worden? 

Zo kunt u nu al een afspraak maken voor februari 2022. Maak online een afspraak of bel ons. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt of een APK keuring nodig, maak dan nu alvast een afspraak. Ook al is het pas voor over 2 maanden.

Start het jaar goed

Het gaat goed met elektrisch rijden in Nederland. Het aantal volledig elektrische auto’s op onze wegen nam toe van 145.000 in 2020 naar 216.000 in 2021. Nu bent u aan zet. Het nieuwjaar starten met € 3.350 SEPP Subsidie op een nieuwe SERES 3?

Dat kan, wij kunnen nog enkele stuks leveren, bel of mail gerust.

Code rood

Remsysteem, oliedruk, ABS, ESP, airbag: iedereen zou deze symbolen op het dashboard moeten kennen en weten wat ze doen, maar wat als er een lampje rood kleurt? Rood betekent onmiddellijk stoppen. Bij geel of andere kleuren kunt u meestal gewoon doorrijden. Als het lampje betrekking heeft op een veiligheidsrelevant onderdeel, zoals de rem, ga dan, ook bij een oranje lampje, zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde werkplaats. 

Slecht zicht wordt duur betaald

Nu de temperaturen weer flink dalen, is de kans aanwezig dat de autoruiten weer gekrabd moeten worden. Hoe vervelend het ’s morgens soms ook is, goed krabben is belangrijk voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers! Neem ook de zijramen, achterruit en spiegels mee. U voorkomt hiermee onnodig risico en daarnaast een boete van wel 380 euro! 

Slimmer rijden doe je met VARi, www.VARi.nl